Evenimentul Zilei > Monden > Bat clopote de nuntă de peste Ocean. Gheorghe Gheorghiu și-a întâlnit aleasa inimii
Bat clopote de nuntă de peste Ocean. Gheorghe Gheorghiu și-a întâlnit aleasa inimii

Bat clopote de nuntă de peste Ocean. Gheorghe Gheorghiu și-a întâlnit aleasa inimii

Cunoscutul cantautor Gheorghe Gheorghiu, fostul iubit al Ancăi Țurcașiu, este pregătit să spună „DA” la vârsta de 66 de ani.

Părea burlacul etern, însă acum a dat vestea sfârșitului de an. În vâstă de 66 de ani, el a făcut cererea în căsătorie și i-a oferit inelul de logodnă alesei sale, chiar în Ajunul Crăciunului. Vestea însurătorii lui Gheorghe „Gigi” Gheorghiu (sursa foto Rețete și Vedete) vine de pe meleaguri îndepărtate, de peste Marele Ocean, din Statele Unite, după cu, relatează publicația online Rețete și Vedete.

Trubadurul care a cântat ani la rând iubirea, convingând multe generații de tineri și mai puțini tineri că acolo „unde dragoste nu e, nimic nu e” este pe cale să se facă bărbat de casă. Gheorghe Gheorghiu și-a urmat inima și este pe cale să facă marele pas, alături de aleasa inimii sale, Gabriela Băncescu.

Gestul a fost marcat cu aplauze de grupul de prieteni care le-au fost alături în această zi. Viitoarea soție a artistului a primit cu emoție această veste.

„Am primit cel mai frumos dar, inelul de logodnă, dovada prieteniei și iubirii noastre de-o viață! Îți mulțumesc pentru că exiști în viața mea Gigi”, a spus Gabriela, viitoarea doamnă Gheorghiu, conform Rețete și Vedete.

Cum s-au cunoscut

Cei doi, Gheorghe Gheorghiu și viitoarea lui soție, s-au cunoscut, conform sursei citate mai sus, în New York, acolo unde locuiește femeia. Între ei s-a înfiripat o frumoasă idilă, iar acum toată comunitatea românească de peste Ocean se pregătește de nuntă.

În New York, Gabriela Băncescu deține un restaurant, locație cunoscută mai ales pentru că aici se desfășoară cele mai multe evenimente artistice românești. Coincidență, ca și Gheorghe Gheorghiu, Gabriela este de loc din Brașov, iar acest lucru pare să fi dus la întârirea relațiilor dintre cei doi.

Gheorghe Gheorghiu a devenit cetățean American cu acte în regulă, de mai bine de cinci ani. În trecut el a mai fost însurat, o data cu Camelia, însă mariajul lor a durat doar 5 ani. În cadrul acestei căsătorii s-a născut fiica artistului, Andra Ștefania, acum în vârstă de 30 de ani.