Evenimentul Zilei > Actualitate > Bart Simpsons chiar există şi face ture de oraş cu skate-board-ul | VIDEO
Bart Simpsons chiar există şi face ture de oraş cu skate-board-ul | VIDEO

Bart Simpsons chiar există şi face ture de oraş cu skate-board-ul | VIDEO

Puştiul imaginat de Matt Groening, creatorul desenelor Simpsons, există cu adevărat. Mai mult de atât, el a devenit o adevărată vedetă pe Youtube după ce a postat filmări cu giumbuşlucurile pe care ştie să le facă.

Abia depăşeşte în înălţime lungimea skate-board-ului său, dar asta nu îl împiedică să facă o grămadă de trick-uri, pe care să le posteze ulterior pe Youtube, unde a adunat peste 13 milioane de vizualizări până acum.
Are doar opt ani, la fel ca personajul din desenele animate, dar a învăţat să se dea cu skate-ul încă de la doi ani.
Schaeffer McLean a reuşit să atragă peste 6.000 de fani care îi urmăresc constant toate filmuleţele pe care le postează frecvent pe Youtube. Micuţul este neînfricat atunci când vine vorba de skate-board. A încercat toate schemele posibile. Prima oară a învăţat să se dea pe skate exersând în jurul casei.
“Ajunsese să se dea cu skate-ul şi prin casă, aşa că într-o zi m-am decis că e sufficient de mare să îl duc în parc la rampele destinate acestui sport", şi-a amintit amuzată întâmplarea Eve, mama băieţelului. Ea a mai declarant, pentru Daily Mail, că a fost de-a dreptul şocată atunci când şi-a dat seama câte de bine se dă cu placa micuţul, aşa că s-a apucat să îl filmeze.
Cel mai popular videoclip al său de pe Youtube are deja peste 4 milioane de vizualizări.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/jvsAA_7Jk8s" frameborder="0" height="315" width="420"></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News