Bruneta conduce o afacere prosperă, are o familie frumoasă și un fizic de invidiat în care investește destul de mult timp și bani.

Cu toate acestea, Brigitte Pastramă pare că are o relație destul de tensionată cu fiul său, în vârstă de 20 de ani. Recent, aceasta brunetă l-a acuzat pe băiatul său că ar fi furat de la ea, iar acum ar vrea să îl dea afară din casă.

În replică, Robert, fiul pe care Brigitte Pastramă îl are cu primul său soţ – Octavian Sfăt, neagă acuzaţaiile pe care i le aduce mama sa.

Recent, tânărul a dat o petrecere cu câţiva prieteni. Aceștia au ascultat muzică la un volum foarte ridicat, au consmunat alcool și, potrivit lui Brigitte, Robert ar fi consumat şi droguri, potrivit impact.ro.

Brigitte Pastramă a mai spus că  prietenii băiatului ei i-ar fi furat maşina, motiv pentru care ea a făcut plângere penală la Poliţie. Ca răspuns, adolescentul susţine că nu s-a furat nimic de la mama sa, ci doar… o sticlă de vin, că tot erau la petrecere.

„Am avut diferite incompatibilăți parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și ei nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a spus Robert.

În ceea ce privește consumul de droguri, tânărul recunoaște că a încercat o dată, însă nu i-au plăcut. „Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert, fiul Brigitte Pastramă.