Evenimentul Zilei > Actualitate > Bărbat rănit de explozia unui extinctor. Accident de muncă la Midia
Bărbat rănit de explozia unui extinctor. Accident de muncă la Midia

Bărbat rănit de explozia unui extinctor. Accident de muncă la Midia

Angajatul unei firme din zona Midia, în apropierea orașului Năvodari, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Constanța rănit grav de explozia unui extinctor.

Dispeceratul Județean pentru Situații de Urgență a fost alertat, în urmă cu o oră, că pe drumul județean 226, lângă o benzinărie, a avut loc o explozie în incinta unei firme care se ocupă cu încărcarea extinctoarelor și un angajat a fost rănit. Omul s-a ales cu răni grave la cap și la  piept, spun polițiștii. A fost transportată la spitalul din Constanța cu un elicopter SMURD. Bărbatul, de 40 de ani, are traumatism facial cu hemoragie masivă dar este conștient, a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, medicul Claudia Tatarici.

Din primele informații, se pare că explozia a avut loc la rampa de încărcare a stingătoarelor cu CO2 , unul dintre recipienți fiind, cel mai probabil, fisurat. Polițiștii efectuează investigații la fața locului. Deși este considerat accident de muncă inspectorii ITM Constanța nu fuseseră, incă, anunțați. Reprezentanții ITM, informați de jurnaliști, au transmis că vor trimite o echipă de specialiști la unitate pentru a verifica împrejurările și cauza accidentului de muncă. 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: