Evenimentul Zilei > Social > Gestul ORIBIL făcut de un bărbat în momentul în care IUBITA sa și-a SCHIMBAT poza de profil de pe FACEBOOK
Gestul ORIBIL făcut de un bărbat în momentul în care IUBITA sa și-a SCHIMBAT poza de profil de pe FACEBOOK

Gestul ORIBIL făcut de un bărbat în momentul în care IUBITA sa și-a SCHIMBAT poza de profil de pe FACEBOOK

Un bărbat din Marea Britanie și-a bătut foarte tare iubita și i-a spart trei dinți după ce aceasta a decis să schimbe poza de pe profil personal de Facebook. În noua poză femeia apărea singură și acest fapt a stârnit furia bărbatului.

Lois Ashton, în vârstă de 29 de ani, din Liverpool, a fost bătută foarte rău de iubitul ei, Andrew McNair. Acesta i-a scos trei dinți și i-a dislocat maxilarul. Totul pentru că femeia a decis să schimbe poza de profil de pe Facebook și el nu mai apărea în imagine, informează Daily Mail.

„La început a fost minunat și se purta atât de frumos cu mine. Dar, pe măsură ce au trecut lunile, s-a schimbat. Îmi amintesc de prima dată când mi-a dat peste față. Altă dată mi-a dat în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să mă despart de el atunci, dar m-a sunat în fiecare zi și era atât de drăguț și își cerea scuze și a plâns, așa că ne-am împăcat”, a povestit femeia, conform libertatea.ro.

Atacul s-a produs după ei doi au ieșit în oraș cu prietenele femeii. Bărbatul nu a stat cu ele, ci a preferat să se așeze la o masă separată. Cei doi nu au plecat acasă împreună. În dimineața următoare, femeia l-a găsit pe bărbat la ea în casă. 

Acesta a bătut-o foarte rău. „Am reușit să fug afară și am bătut la ușa vecinilor pentru ajutor, dar nimeni nu a răspuns.M-a dat apoi de trei ori cu capul de ușă și mi-a spart dinții.

Când mi-am pus degetul pe nas, am simțit dintele”, a povestit femeia. Acum femeia este nevoită să poarte proteză. Andrew McNair a fost condamnat la 36 de luni de închisoare pentru faptele sale.

Sursa foto: Facebook 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.