Lois Ashton, în vârstă de 29 de ani, din Liverpool, a fost bătută foarte rău de iubitul ei, Andrew McNair. Acesta i-a scos trei dinți și i-a dislocat maxilarul. Totul pentru că femeia a decis să schimbe poza de profil de pe Facebook și el nu mai apărea în imagine, informează Daily Mail.

„La început a fost minunat și se purta atât de frumos cu mine. Dar, pe măsură ce au trecut lunile, s-a schimbat. Îmi amintesc de prima dată când mi-a dat peste față. Altă dată mi-a dat în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să mă despart de el atunci, dar m-a sunat în fiecare zi și era atât de drăguț și își cerea scuze și a plâns, așa că ne-am împăcat”, a povestit femeia, conform libertatea.ro.

Atacul s-a produs după ei doi au ieșit în oraș cu prietenele femeii. Bărbatul nu a stat cu ele, ci a preferat să se așeze la o masă separată. Cei doi nu au plecat acasă împreună. În dimineața următoare, femeia l-a găsit pe bărbat la ea în casă. 

Acesta a bătut-o foarte rău. „Am reușit să fug afară și am bătut la ușa vecinilor pentru ajutor, dar nimeni nu a răspuns.M-a dat apoi de trei ori cu capul de ușă și mi-a spart dinții.

Când mi-am pus degetul pe nas, am simțit dintele”, a povestit femeia. Acum femeia este nevoită să poarte proteză. Andrew McNair a fost condamnat la 36 de luni de închisoare pentru faptele sale.

Sursa foto: Facebook 

Te-ar putea interesa și: