Barack și Michelle Obama dau lovitura pe Netflix! Vor produce un film thriller şi seriale. Barack și Michelle Obama au anunțat o listă de șase noi proiecte.

Fostul cuplu de la Casa Albă a dezvăluit că lucrează în prezent la o gamă variată de patru filme noi și alte două seriale TV. Printre acestea se numără un documentar despre parcurile naționale. Un film science fiction și un thriller.

Barack și Michelle Obama dau lovitura pe Netflix

„Am creat Higher Ground pentru a spune povești grozave”, au spus într-un comunicat de presă. „Acest grup de proiecte se bazează filmele: „ Crip Camp ”, „Becoming”și „American Factory”. Ultimul fiind premiat cu Oscar.

„De la science fiction la un thriller. Higher Ground caută perspective noi, personaje convingătoare și inspirație”.

Ted Sarandos, director de conținut, de la Netflix, a confirmat că „American Factory”, „Crip Camp” și „Becoming” vor fi produse de Obama.

Nu se ştie nici acum câţi bani au primit şoţii Obama de la Netflix. Dar se ştie cât au primit producători mari precum Shonda Rhimes și Ryan Murphy. Aceştia au încasat peste 100 de milioane de dolari de la Netflix.

Obama a semnat un acord comun de carte cu 65 de milioane de dolari cu Penguin Random House în martie 2018. Iar  Michelle Obama a semnat, de asemenea, un contract care i-a adus o sumă incredibilă din vânzări.

Barack și Michelle Obama dau lovitura pe Netflix! Vor produce un film thriller şi seriale

Vă prezentăm noile filme pe care soţii Obama le vor aduce pe Netflix în următorii ani:

„Tenzing” este un film inspirat de adevărata poveste a lui Tenzing Norgay, alpinist tibetan care a ajuns pe cel mai înalt vârf de pe Everest în 1953. Alături de Edmund Hillary, cu care a urcat, Tenzing a fost prima persoană care a ajuns pe cel mai înalt vârf din lume. Tenzing a locuit în regiunea Khumbu din Nepal, lângă Everest. El este și subiectul cărții „Everest” (1978) și „Tenzing: Hero of Everest” (2003).

„Satellite”, un film științifico-fantastic scris de Ola Shokunbi și produs de Kiri Hart și Stephen Feder. Acesta este un mare proiect pentru Ola Shokunbi. Tot ea a scris  Sadé, un film-basm de acţiune despre o prințesă africană.

„Crip Camp” – un documentar despre o tabără de vară pentru adolescenți cu dizabilități – a câștigat deja premiul Asociației Internaționale a Documentarelor din 2021.

„American Factory” este  despre povestea unui miliardar chinez care a deschis o nouă fabrică într-una abandonată a General Motors din Ohio. A câștigat Premiul Academiei pentru cel mai bun documentar în 2020, iar fostul președinte Barack Obama i-a felicitat pe regizorii Julia Reichert și Steven Bognar pentru succesul filmului, scrie Daily Mail.