Evenimentul Zilei > Social > Badea se teme pentru viaţa lui! A repetat premoniţia neagră. Ce îl macină zi de zi?
Badea se teme pentru viaţa lui! A repetat premoniţia neagră. Ce îl macină zi de zi?

Badea se teme pentru viaţa lui! A repetat premoniţia neagră. Ce îl macină zi de zi?

În contextul în care politicienii dezbat legea carantinei şi izolării, Mircea Badea a declarat că resimte iarăşi un consum nervos însemnat.

În acest context, prezentatorul emisiunii „În gura presei” a lansat un apel pentru parlamentarii care vor să voteze împotriva legii carantinei şi izolării.

Vedeta de la Antena 3 le-a transmis politicienilor ce să răspundă la orice întrebare legată de această lege.

Badea a subliniat în emisiunea lui că „trebuie să trăim într-o lume civilizată” şi a revenit cu o remarcă despre posibilitatea de fi victima unui atac cerebral.

„Încerc să mă feresc de atacul cerebral care îmi dă târcoale. Pentru că trăiesc în această ţară, cred că a fost o greşeală.

Fac un apel la politicienii care discută mâine (n.r. – marţi) acea mizerie de lege a carantinei, să nu o voteze. Este o mare mizerie!

Am văzut că se cam pierd când îi întreabă reporterii cretinisme de genul «dar nu credeţi în covid?» şi uită de ce se opun”, a declarat Mircea Badea.

Mai departe, prezentatorul emisiunii „În gura presei” le-a transmis mai multe mesaje parlamentarilor:

„Am să îmi permit să le spun eu. La orice fel de întrebare legată de legea carantinei şi izolării, e un singur răspuns, care trebuie spus în buclă. Din câteva cuvinte.

«Să facem ca în lumea civilizată.» Şi se închide! Toate argumentele pică când spui aceste cuvinte magice.”

Amintim că Mircea Badea dezvăluia pentru prima dată că se teme de un atac cerebral la 23 iunie, într-un dialog cu Mihai Gâdea, la „Sinteza zilei”.

„Sunt șocat de mine însumi. Faptul că nu am făcut atac cerebral este ceva ce nu înțeleg. Trăitul în țara aceasta este ceva ce încă mă copleșește din când în când.

Eu practic nu mă mai uit la televizor, am ajuns useristo-ong-ist, pentru că ba îmi vine să vomit, ba sunt în prag de atac cerebral.

Mă mai uit la emisiunea ta (n.r. – Sinteza zilei, prezentată de Mihai Gâdea), la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu și cam atât.

Nu mai am nici Facebook, pentru că nu mai pot nici cu proștii, am înghițit multă prostie în viața asta.

Mi-e suficientă propria mea prostie, nu mai încape a altora. Stau pe Twitter și pe Instagram ca mijloc de comunicare în masă.

Și îmi trimite cineva pe Twitter o informație – eu, prost, mă apuc să verific și… așa era. Mi s-a suit sângele în cap”, spunea Badea la acea vreme.

Badea avea acea reacţie din cauza controverselor cu privire la internarea asimptomaticilor în actualul context pandemic.

Dezbaterea lui Mircea Badea cu Raed Arafat despre această temă nu mai reprezintă de mult timp o noutate.

sursa: antena3.ro

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: