Evenimentul Zilei > Monden > „Bacșiș 2022”, ultima dambla a celebrităților de la Hollywood! Cum se intră în exclusivistul club
„Bacșiș 2022”, ultima dambla a celebrităților de la Hollywood! Cum se intră în exclusivistul club

„Bacșiș 2022”, ultima dambla a celebrităților de la Hollywood! Cum se intră în exclusivistul club

Actorul american Tom Selleck a intrat și el în clubul select al celebrităților care au răspuns provocării “Bacșiș 2020”.

Pline de bani și cam plictisite, vedetele de peste ocean au preluat rapid provocarea bacșișurilor generoase într-o perioadă în care angajații restaurantelor resimt din plin criza provocată de pandemie. După actorul James Corden și cântăreața Adele, acum  a venit și rândul  veteranului Tom Selleck.

Actorul, acum în vârstă de 75 de ani, a lăsat “atenția” de 2020 $ pentru o notă de plată de 204 dolari. Totul s-a întâmplat luna trecută la restaurantul italian Elio din Upper East Side (New York City), dar presa a aflat abia acum, ca urmare a mesajului postat pe Twitter de actorul Donnie Wahlberg, care joacă împreună cu Selleck în longevivul serial Blue Bloods, aflat deja la cel de-al 11-lea sezon.


A călătorit Iisus Hristos în India? Misterul celor 17 ani care lipsesc din Evanghelii


Cum în serial  Donnie Wahlberg este fiul lui Tom Selleck , Donnie Wahlberg a scris:„Am aflat că tatăl meu de la TV # Tom Selleck a acceptat cu generozitate provocarea # 2020Tip la Elios Upper East Side! Te iubesc tată. Nu am fost de la început ]n acest serial, dar sunt mândru că fac parte din el. Le mul’umesc tuturor celor care au dat chiar și cel mai modest bacșiș în acest an”.

Generos, dar discret

Mai mult, într-un interviu acordat publicației People, Wahlberg a vorbit și despre discreția cu care Selleck a onorat provocarea, mărturisind că acesta nu i-a vorbit niciodată despre această întâmplare, chiar dacă au stat de vorbă de nenumărate ori de atunci. Wahlberg a aflat despre faptă, după ce Sellek i-a trimis dovada că i-a urmat provocarea,

Cu ceva timp înainte, Wahlberg lăsase și el un bacșiș de 2.020 dolari pentru o consumație de numai 35 de dolari. Actorul a făcut gestul de mare generozitate față de chelnerița sa preferată, Denise Andrews, la Marshland, un restaurant situat în Plymouth, Massachusetts

Proprietarul restaurantului Marshland, Marty Finch, în vârstă de 56 de ani, a declarant  că Wahlberg, este un client fidel și cere întotdeauna să fie servit de Denise Andrews întrucțt aceasta este familiarizată cu preferințele lui culinare.

Finch a mai povestit că Wahlberg a făcut gestul generos în vreme ce ieșea din local, ca și cum ar fi fost cel mai normal lucru din lume. „Când a plecat, a spus doar:„ Denise, ești pregătită. banii sunt pe masă „, Întotdeauna lasă bacșișuri generoase, dar, de data aceasta, fetei i-a căzut fața  când a văzut banii”.

Finch a m[rturist, de altfel, că gestul lui Wahlberg a venit într-un moment critic, când lanțul său de restaurante se luptă să supraviețuiască problemelor provocate de pandemie.

Moda bacșișurilor generoase pentru chelneri s-a născut în Michigan, unde drept mulțumire pentru serviciul ireproșabil de care a avut parte un bogătaș a achitat o notă de plată de 23 de dolari și a lăsat un bacșiș de 2020.

A călătorit Iisus Hristos în India? Misterul celor 17 ani care lipsesc din Evanghelii