Evenimentul Zilei > Social > Bacalaureat 2019. Încep probele scrise. Limba și Literatura Română. Subiecte și bareme EDU.RO
Bacalaureat 2019. Încep probele scrise. Limba și Literatura Română. Subiecte și bareme EDU.RO

Bacalaureat 2019. Încep probele scrise. Limba și Literatura Română. Subiecte și bareme EDU.RO

Bacalaureat 2019. Limba și Literatura Română. Absolvenții claselor a XII-a încep în această dimineață probele scrise din cadrul primei sesiuni a examenului de bacalaureat 2019. Prima probă este la limba și literatura română.

Bacalaureat 2019. Proba scrisă la Limba și Literatura Română

Luni, 1 iulie 2019, de la ora 7.30 la ora 8.30, 136.087 intră în sălile de examen pentru a da examenul de BAC la Limba și Literatura Română. 

Încep probele scrise ale examenului de BAC din sesiunea iunie – iulie 2019. 

SUBIECTELE și BAREMELE vor fi publicate pe bacalaureat.edu.ro.

Modele de subiecte și bareme au fost publicate pe subiecte.edu.ro

SUBIECT ȘI BAREM MODEL PROBA LIMBA ROMÂNĂ EDU.RO PROFIL REAL

SUBIECT ȘI BAREM MODEL PROBA LIMBA ROMÂNĂ EDU.RO PROFIL UMAN

Accesul elevilor în sălile de examen se face în intervalul 07:30 – 08:30, în baza unui act de identitate valid, cu fotografie. 

Trei ore au la dispoziție elevii pentru a rezolva subiectele. 

Rezolvarea subiectelor se scrie, pe foaia de examen cu cerneală albastră. Este interzis accesul cu notițe, însemnări, manuale, dicționare, dar și cu telefoane mobile și cu orice mijloc de calcul sau comunicare. 

Elevii surprinși că vor comunica între ei sau cu persoane din exterior, care vor face schimb de foi, de lucrări, de ciorne, notițe sau orice alt material ce ajută la rezolvarea subiectelor vor fi eliminați din examen, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu. Ei nu vor mai putea participa la probele următoare ale examenului de BAC, nici la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.  

Prima afișare a rezultatelor va fi în 8 iulie 2019, pe site-ul bacalaureat.edu.ro, iar după contestații, în 13 iulie.