Editura Evenimentul si Capital

Bacalaureat 2018. Ce NU au voie elevii să facă în sala de examen. Regulile sunt extrem de STRICTE

Autor: | | 0 Comentarii | 1443 Vizualizari

Probele scrise din prima sesiune la Bacalaureat 2018, încep luni, 25 iunie, atunci când absolvenții vor susține proba scrisă la Limba și literatura română.

Examentul are reguli stricte, iar încălcarea lor poate avea urmări grave pentru candidaţi, asistenţi sau membrii comisiei de examinare. Metodologia a fost dată în vigoare de Ministerul Educaţiei în 2011.

Se interzice candidaților la examenul de bacalaureat sa introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacose, poșete si altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop. Candidații care refuza depozitarea obiectelor menționate la alin. (1) în sala stabilita de comisia de bacalaureat în acest scop nu vor fi primiti în examen.


Bacalaureat 2018. Subiecte Limba și literatura română pe Edu.ro


Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, orice fel de lucrari: manuale, carti, dictionare, culegeri, formulare, memoratoare, notite, însemnari, rezumate, ciorne sau lucrari ale altor candidati etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, anunță Edu.ro.

Se interzice candidatilor sa aiba, în salile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbracaminte sau încaltaminte, în penare si altele asemenea, sau în bancile în care sunt asezati în salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidati ori cu exteriorul.

Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice între ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare între candidati sau cu exteriorul.

Fiul lui Dancila a dat BAC-ul la Grup Scolar Videle! Ce nota a putut sa ia...

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Educaţie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI