BACALAUREAT 2014. Modele de SUBIECTE profil TEHNOLOGIC clasa a XI-a

BACALAUREAT 2014. Modele de SUBIECTE profil TEHNOLOGIC clasa a XI-a

Anul acesta va fi unul cu emoţii pentru cei care se află în ultimul an de liceu. Mai sunt doar câteva luni până la Bacalaureat, însă, până atunci, profesorii pregătesc elevii pentru marele examen.

Atât elevii de clasa a XII-a, cât şi cei de clasa a XI-a vor susţine în această perioadă dimularea la BAC la română, matematică şi istorie. Elevii profilului tehnologic vor primi exerciţii din materiile învăţate în toţi anii de liceu. Metodologia de organizare de la simulare la BAC 2014 prevede că elevii de clasa a XI-a nu vor primi exerciţii din: - Sisteme liniare cu cel mult 3 necunoscute; forma matriceală a unui sistem liniar - Metoda Cramer de rezolvare a sistemelor liniare din capitolul Sisteme de ecuaţii liniare - capitolul Funcţii derivabile - capitolul Studiul funcţiilor cu ajutorul derivatelor Subiectele de la clasa a XI-a vor respecta acelaşi model de subiecte care se dă la examen, cu trei subiecte cu mai multe cerinţe, notate fiecare cu câte 30 de puncte. Examenul la proba scrisă de matematică începe la ora 9.00 şi durează timp de trei ore, interval în care elevii  vor trebui să rezolve trei subiecte pe care le vor primi. BAC 2014 Pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a din anul şcolar 2013-2014  simularea la BAC 2014 are loc după cum urmează: Limba şi literatura română - 3 martie (clasa a XI-a şi clasa a XII-a) Limba şi literatura maternă - 4 martie (clasa a XI-a şi clasa a XII-a) Proba obligatorie a profilului - 5 martie (clasa a XI-a şi clasa a XII-a) Proba la alegere a profilului - 7 martie (numai clasa a XII-a) BACALAUREAT 2014. Toate probele sunt scrise.Afişarea rezultatelor va avea loc pe data de 14 martie.Rezultatele obţinute de elevi la simulare BAC 2014 nu se trec în catalog. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Vladimir Putin a avut o convorbire la telefon cu Barack Obama: Îmi rezerv dreptul să apăr interesele Rusiei în Crimeea și estul Ucrainei | VIDEO
  • Traian Băsescu: "Nu-l mai desemnez pentru nimic în lume pe Ponta premier. REPLICA lui Ponta: ”Merg marţi în Parlament. Vom avea un nou guvern”
  • EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi ne vor reprezenta la Eurovision 2014! Ce sanse avem la Copenhaga?

TOP 3 CELE MAI POPULARE ARTICOLE:

  • TOP ZECE bărbaţi superbi care s-au născut femei | FOTO
  • FOTO Copil de 13 ani UCIS de un câine. "Băiatul meu. Doamne, de ce?"
  • IMAGINI ŞOCANTE! Descoperire uluitoare a medicilor în creierul unui bebeluş de patru luni

Ne puteți urmări și pe Google News