Evenimentul Zilei > Actualitate > EXTREME LA BAC 2012. A dat examenul la 50 de ani: „Luceafărul lui Eminescu a fost floare la ureche”
EXTREME LA BAC 2012. A dat examenul la 50 de ani: „Luceafărul lui Eminescu a fost floare la ureche”

EXTREME LA BAC 2012. A dat examenul la 50 de ani: „Luceafărul lui Eminescu a fost floare la ureche”

O gălăţeancă de 50 de ani, proaspăt absolventă a liceului, a susţinut, ieri, proba scrisă la limba şi literatura română a examenului de bacalaureat.

Chiar dacă femeia a fost greu încercată, anul acesta, având unele probleme în familie, şi-a găsit timp să şi înveţe şi s-a prezentat încrezătoare la examen.
„Am avut şi probleme anul acesta. Mi-a murit soţul, dar cu toate acestea am găsit timp să mă pregătesc pentru Bacalaureat”, a spus eleva de 50 de ani pentru agerpres.ro.
Iar dacă anul acesta Mihai Eminescu le-a dat mari bătăi de cap tinerilor care au avut de scris despre „tema şi viziunea despre lume” dintr-un text poetic studiat din opera marelui poet naţional, pentru eleva de 50 de ani, Luceafărul a fost ”floare la ureche”.
„Mi-a plăcut opera lui Eminescu şi mi-a făcut mare plăcere să învăţ Luceafărul. Am scris peste două pagini şi cred că voi lua notă mare”, a mai spus absolventa.
Examenul de bacalaureat continuă miercuri cu proba la matematică, istorie sau geografie.
CITIŢI ŞI:

  • CULMEA COPIATULUI LA BAC 2012. Un elev nevăzător a încercat să trişeze
  • EXMATRICULAŢII BAC-ului 2012. Vezi JUDEŢELE unde S-A COPIAT pe rupte!
  • Eminescu, surpriza de la Bacalaureat
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: