Evenimentul Zilei > Actualitate > BAC 2019. Subiecte și Bareme EDU.RO pentru proba la alegere a profilului. Simulare Bacalaureat
BAC 2019. Subiecte și Bareme EDU.RO pentru proba la alegere a profilului. Simulare Bacalaureat

BAC 2019. Subiecte și Bareme EDU.RO pentru proba la alegere a profilului. Simulare Bacalaureat

Elevii de clasa a XII-a susțin joi ultima probă de Bacalaureat, cea la alegere a profilului și specializării. Astfel se încheie Simularea de BAC 2019.

Rezultatele obținute de elevi la Simularea BAC 2019 vor fi comunicate pe 29 martie. 

Probele la Simulare vor începe la ora 9,00, cu distribuirea subiectelor.

Elevii pot intra în săli până la ora 8,30 și vor avea la dispoziție trei ore pentru rezolvarea subiectelor, din momentul în care s-a încheiat distribuirea acestora către fiecare elev.

Subiectele, elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, sunt similare cu modelele publicate pe SUBIECTE.EDU.RO

Lucrările vor fi corectate în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de doi profesori din liceele în care elevii susţin simularea. Dacă nu sunt suficienţi profesori de specialitate există posibilitatea de a solicita profesori de la alte şcoli. 

Rezultatele vor fi discutate individual cu elevii și părinții acestora. Notele obţinute la Simulare BAC 2019 nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise. 

Anul acesta, circa 300.000 de elevi sunt aşteptaţi să participe la simularea examenului de bacalaureat, începută luni cu proba Limba şi literatura română. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: