"O societate și un club la nivelul acestui club deținea într-adevăr toate documentele necesare. Dacă veți urmări, veți constata faptul că din fericire clubul a respectat toate obligațiile legale în ceea ce privește căile de acces și evacuare", a afirmat avocatul Dumitru Bădrăgan.

"Toate lucrările sunt întocmite conform prevederilor legale, conform normativelor cerute de pompieri în proporție de 100%. Sunt documente în acest sens care pot dovedi", a spus avocatul Anca Dumitru.

Nu se cunosc încă motivele care au dus la producerea incendiului, dar mai mulți martori spun că cei din club fumau, asta deși ospătarii le-au atras atenția în acest sens.

Incendiu din Bamboo a izbucnit în momentul în care înăuntrul erau sute de tineri. Toți au fost evacuați, iar unii au sărit în apa lacului din apropiere. La fața locului au fost mai multe mașini de pompieri și ambulanțe care acordă primul ajutor, dar și scafandri.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă noaptea, în clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum. 

Te-ar putea interesa și: