Evenimentul Zilei > Actualitate > DJ-ul Avicii și-a PREVESTIT MOARTEA. DOCUMENTARUL care îi bântuie pe fanii artistului. MĂRTURII din urmă cu 4 ani!
DJ-ul Avicii și-a PREVESTIT MOARTEA. DOCUMENTARUL care îi bântuie pe fanii artistului. MĂRTURII din urmă cu 4 ani!

DJ-ul Avicii și-a PREVESTIT MOARTEA. DOCUMENTARUL care îi bântuie pe fanii artistului. MĂRTURII din urmă cu 4 ani!

Faimosul DJ Avicii, care a murit săptămâna trecută, la vârsta de 28 de ani, vorbise, într-un documentar despre moartea sa. Filmul a devenit extraordinar de popular, acum, printre fanii artistului, care sunt uimiți de modul în care Avicii și-a prevăzut moartea.

În documentarul „True Stories”, Tim Bergling, cunoscut ca Avicii, a făcut o mărturisire cutremurătoare. În filmul lansat în luna octombrie a anului trecut, DJ-ul a mărturisit că nu va mai putea cânta, temându-se pentru viața sa, din cauza problemelor de sănătate care îl puseseră la pământ, scrie The Sun.

La 21 de ani, artistul fusese diagnosticat cu pancreatită, din cauza abuzului de alcool, și a ajuns, din nou, pe masa de spital, în 2014. La acea vreme, a fost nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-i fi scoase fierea și apendicele.

După această ultimă intervenție operatorie, Avicii a decis că nu va mai putea interpreta live și își va anula turneele.

„Le-am spus asta. Nu voi mai fi capabil să cânt de acum încolo”, mărturisea Avicii în fața camerelor, care l-au urmărit timp de patru ani pentru a completa documentarul, până în 2016.

„Am spus ceva de genul că voi muri. Am spus asta de atât de multe ori. Așa că nu vreau să aud că ar trebui măcar să mă gândesc să mai țin un concert”, spunea Tim Bergling, care mărturisea și că se simțea foarte anxios când se gândea la ultimul lui show live.

Avicii a cântat de 813 ori, între 2008 și 2016, când s-a retras aproape complet din viața publică.