Evenimentul ZileiActualitateAveţi obiceiul să vă luaţi telefonul la toaletă? Iată la ce riscuri vă expuneţi

Aveţi obiceiul să vă luaţi telefonul la toaletă? Iată la ce riscuri vă expuneţi

Aveţi obiceiul să vă luaţi telefonul la toaletă? Iată la ce riscuri vă expuneţi
Potrivit unui sondaj, tot mai mulţi oameni îşi duc telefonul cu ei la toaletă. Numai că nimeni nu se gândeşte la faptul că nu este igienic. Nu mai vorbim de pericolele la care se expun.

Sondajul arată că jumătate dintre britanici își duc telefoanele mobile la toaletă. Jumătate dintre adulții britanici își iau telefonul mobil cu ei la toaletă. Alți 16% au recunoscut că și-au luat tableta cu ei pentru companie, în timp ce 4%  îl folosesc pentru jocuri cât stau în baie.

În afară de riscurile pentru sănătate și igienă, ancheta Direct Line Insurance Home indică faptul că pot exista și alte pericole. Aşadar, sondajul a constatat că 40% dintre respondenți au aruncat accidental un articol în toaletă sau chiuveta, cum ar fi: telefoane mobile sau bijuterii. Acestea fiind obiectele de top care se pierd sau se distrug în baie.

Ce mai pierde lumea în WC

Se întâmplă destul de des ca oamenilor să le cadă în vasul de toaletă: bani, chei, carduri de debit și ceasuri care au avut, de asemenea, o soartă similară cu telefoanele şi bijuteriile.

Aproape un sfert dintre cei care au pierdut o bijuterie în chiuvetă nu au putut să o mai recupereze. Dan Simson, șeful Direct Line Home Insurance, a declarat: „Ca națiune suntem atât de dependenți de dispozitivele noastre mobile, încât chiar le ducem cu noi la toaletă. Pe lângă riscul de sănătate al utilizării acestor dispozitive stând pe toaletă, ducerea lor la baie va fi costisitoare dacă acestea cad din neatenţie în wc”, notează news.sky.


Accesează: