Evenimentul ZileiActualitateAutoritățile nu mai închid ochii! Adolescenta bătăușă a ajuns în spatele gratiilor

Autoritățile nu mai închid ochii! Adolescenta bătăușă a ajuns în spatele gratiilor

Autoritățile nu mai închid ochii! Adolescenta bătăușă a ajuns în spatele gratiilor
Acțiunile de violență în spațiul public nu sunt trecute cu vederea de polițiști. Organele legii s-au autosesizat după ce, pe rețelele de socializare, au apărut imagini cu o agresiune. Incidentul a avut într-un parc din Roșiorii de Vede și arată modul în care o tânără de 15 ani este lovită în mod repetat de o altă fată de 18 ani și prietena acesteia.

Tânăra de 18 ani care a fost filmată în timp ce lovea, alături de o prietenă, o adolescentă de 15 ani a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile, informează IPJ Teleorman. Poliția s-a autosesizat în acest caz, după ce imaginile cu agresiunea au fost făcute publice pe rețelele de socializare.

„În urma administrării probelor existente la dosar, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede tânara de 18 ani a fost prezentată instanţei de judecată care a dispus emiterea mandatului de arestare pe o perioadă de 30 de zile. Agresoarea a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Teleorman”, precizează IPJ Teleorman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Agresiunea s-a produs pe 19 ianuarie, într-un parc din Roșiorii de Vede. În imaginile făcute publice pe rețelele de socializare se poate observa cum o tânără de 15 ani este agresată fizic de alte două tinere, de 14, respectiv 18 ani. Fata care a atins vârsta majoratului a fost reținută de către polițiști, după ce aceștia s-au autosesizat și au identificat agresoarele.

„În urma unor imagini apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: la data de 20 ianuarie a.c. poliţiştii municipiului Roşiorii de Vede s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, constând în aceea că, la data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roşiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane”, a anunţat, joi, IPJ Teleorman.

Tânăra agresată fizic nu a depus momentan plângere penală prealabilă, deși a fost informată de polițiștii municipiului Roșiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile.


Accesează: