Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, a dezvăluit detalii despre felul în care autoritățile i-au tratat pe verii săi, părinții fetei ucise de bestia de la Caracal.

Nu știu cum pot să se susțină așa între ei (n.r. – reprezentanții autorităților). Ne îndeamnă să fim rezervați. Nu am văzut caz mai clar de încălcare a legii de către procuror de la Gorbunțov, iar ei ne cer să avem răbdare”, a spus Cumpănașu la Antena 3, analizând ieșirile publice ale reprezentanților instituțiilor implicate în ancheta cazului de la Caracal.

Ulterior, acesta a vorbit despre faptul că a făcut o solicitare autorităților pentru a furniza părinților fetei înregistrările apelurilor lansate de Alexandra către numărul 112.

Nu este normal ca mama Alexandrei să citească la televizor stenogramele în loc să fie trimisă către familia aceasta înregistrările. Le-am spus: «Oameni buni, nu dați astea publice înainte să afle familiile și să-și dea acordul!» Aveți idee ce e în sufletul unei mame când citește așa ceva? Oamenii ăștia vor doar să-și scape fundul.

Tatăl Alexandrei a vrut să ia legătura cu ei. Nimeni nu comunică cu ei. E inadmisibil ca Ministerul Public să nu țină legătura cu ei. Oamenii ăștia sunt ignorați cu desăvârșire. În afară de presă, nimeni nu-i bagă în seamă. Își bat joc de ei! Nimeni nu comunică”, a fost strigătul de disperare al lui Cumpănașu.