Evenimentul Zilei > International > Autoritățile au descoperit cine sunt cei 39 de morți găsiți în camionul din Marea Britanie
Autoritățile au descoperit cine sunt cei 39 de morți găsiți în camionul din Marea Britanie

Autoritățile au descoperit cine sunt cei 39 de morți găsiți în camionul din Marea Britanie

39 de cadavre umane au fost găsite într-un camion frigorific într-un parc industrial din Essex, Marea Britanie, zilele trecute. Presa internațională a dezvăluit și cine sunt oamenii descoperiți de autorități. 

Cele 39 de victime, printre care și un adolescent din camionul frigorific sunt toți cetățeni chinezi, informează presa britanică. De asemnea, șoferul camionului a fost identificat. Are doar 25 de ani, numele său este Mo Robinson și este din Irlanda de Nord.

Șoferul camionului a fost arestat sub suspiciunea de crimă, iar camionul pe care îl conducea era înmatriculat pe Bulgaria. Acesta a plecat din Belgia și potrivit procurorilor, vehiculul a fost expediat marți cu vaporul, din portul belgian Zeebrugge.

Cazul a alertat autoritățile din Marea Britanie, Belgia și Irlanda de Nord. Astfel, miercuri seara, două imobile din localitatea Laurevale (Irlanda de Nord) au fost percheziționate de poliția nord-irlandeză, locuințe în care se presupune că locuia șoferul, împreună cu familia sa, potrivit Belfast Telegraph.