Evenimentul Zilei > Politica > AUR vrea să protejeze copiii din România împotriva ideologiilor LGBT. „E o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”
AUR vrea să protejeze copiii din România împotriva ideologiilor LGBT. „E o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”

AUR vrea să protejeze copiii din România împotriva ideologiilor LGBT. „E o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”

Liderii AUR anunță elaborarea unui proiect legislativ, similar cu cel din Ungaria, prin care să protejeze minorii din România față de ideologiile promovate de către comunitatea LGBT.

AUR pune la cale realizarea unui proiect legislativ anti-LGBT. Liderii AUR anunță elaborarea unor prevederi în cadrul unui proiect legislativ care să protejeze minorii împotriva promovării homosexualității și a schimbărilor de sex.

Potrivit lui George Simion, peste 98% dintre susținătorii AUR sunt de părere că România necesită implementarea unor decizii legislative asemănătoare celor din Ungaria, unde Viktor Orban a limitat predarea în unitățile școlare a unor informaţii referitoare la homosexualitate şi problemele transgender.

AUR pregătește o lege anti-LGBT pentru România

„Peste 98% dintre membrii şi simpatizanţii noştri susţin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislaţii, menite să apere copiii din grădiniţe şi şcoli. Prin acest demers suntem consecvenţi cu poziţiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări şi cu ceilalţi parteneri conservatori din Europa”, a declarat George Simion, co-preşedinte AUR.

„AUR susţine familia şi valorile creştine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în şcolile şi în grădiniţele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor”, s-a exprimat și Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

Și un deputat UDMR va depune un proiect de lege împotriva comunității LGBTQ

Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT) a anunțat joi, la o conferință de presă din Oradea, că susține inițiativa guvernului de la Budapesta de a organiza un referendum pe tema legii împotriva comunității LGBTQ.

De asemenea, István Csomortányi, președintele partidului amintit, a declarat că odată cu începutul noii sesiuni a Parlamentului României, în luna septembrie, partidul va iniția un proiect legislativ intitulat ”Pentru Protecția Copiilor”, asemănător cu cel din Ungaria.

Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, care a criticat dur legea promovată de Ungaria, a afirmat că demersul lui Orban este „o ruşine care contrazice valorile de bază ale UE” și ia în considerare retragerea fondurilor UE acordate prin PNRR Ungariei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: