Evenimentul Zilei > Monden > Hagi, Angela Gheorghiu și Tudor Gheorghe i-au spus „NU” Iulianei Tudor
Hagi, Angela Gheorghiu și Tudor Gheorghe i-au spus „NU” Iulianei Tudor

Hagi, Angela Gheorghiu și Tudor Gheorghe i-au spus „NU” Iulianei Tudor

DEZVĂLUIRI: Doar cele trei VIP-uri au refuzat invitația la „O dată-n viață”, emisiunea de folclor de la TVR. Află și cum a reacționat realizatoarea

Considerată una dintre cele mai respectate prezentatoare TV, Iuliana Tudor a adus cele mai cunoscute personalități în emisiunea „O dată-n viață”. Mai mult, din câte spune vedeta, chiar și cei care au venit cu gândul că n-o să iasă cine știe ce, în final s-au simțit foarte bine în studioul Televiziunii Române.

Surprize neplăcute n-au apărut, mai ales că invitații nu sunt dintre cei care fac… „fițe”. „Cine face «fiţe», nu este profesionist, iar eu lucrez în general cu profesionişti. Ocolesc cât pot amatorii şi oamenii care nu au disciplină şi respect pentru ceea ce fac”, explică Iuliana. Doar trei VIP-uri mari nu i-au călcat… platoul. „Tudor Gheorghe, Gică Hagi şi Angela Gheorghiu”.

Se schimbă ziua de emisie

Vedeta TVR e însă optimistă și speră ca drumurile lor să se întâlnească. „În 9 ani nu ne-am întâlnit cu Tudor Gheorghe, Gică Hagi și Angela Gheorghiu. În general, cred că toată lumea a fost la «O dată-n viață», spune Iuliana. Dacă până acum show-ul de folclor de la TVR 1 se intersecta cu „Vocea României”, vinerea, din acest sezon, „O dată-n viață” se mută sâmbăta, la bătaie cu „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1. Este vorba de noua strategie de programe a TVR care oferă mai mult spaţiu actualităţii. „Avem emoţii pentru că este un sezon special pe care-l dedicăm aniversării a 60 de ani pe care îi împlineşte Televiziunea Română! Şi avem încredere în publicul nostru, cel care ne urmează de 9 ani la „O dată-n viaţă”, şi care sper să o facă şi în continuare”, spune ea. Puțină lume știe, dar Iuliana Tudor a fost ofertată atât de Antena 1, cât și de ProTV. Întrebată dacă se gândește să mute emisiunea la ProTV, Iuliana a răspuns categoric. „O dată-n viață” este un brand al postului public și așa va rămâne! O emisiune de folclor îşi poate găsi locul oricând în grilă de program a unei staţii comerciale şi dacă e făcută de profesionişti, de oameni care se pricep la muzică şi în special la folclor, cu certitudine va fi un succes”, a adău gat vedeta TVR.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.