Evenimentul Zilei > Sport > Au fost găsite resturi ale avionului cu care a zburat Emiliano Sala. Autoritățile continua căutările
Au fost găsite resturi ale avionului cu care a zburat Emiliano Sala. Autoritățile continua căutările

Au fost găsite resturi ale avionului cu care a zburat Emiliano Sala. Autoritățile continua căutările

Au fost descoperite, de echipele de intervenție care caută aeronava la bordul căreia se afla fotbalistul Emiliano Sala, câteva obiecte care ar proveni din avionul dispărut.

Este vorba despre două perne de scaun. Anunțul a fost făcut de telegraph.co.uk, care arată că bucățile au fost aduse de valurile mării pe o plajă din Surtainville, Peninsula Cotentin, Franţa,

„După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut", au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice. În urma acestei descoperiri s-a luat decizia să se extindă căutările, însă, din cauza condițiilor meteo oficialii nu sunt foarte optimiști.

„Din cauza condițiilor meteo, ne așteptăm să putem începe căutările subacvatice la finalul acestei săptămâni. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare și echipamente speciale pentru a încerca să determinăm locul în care se află epava avionului dispărut. Dacă epava va fi găsită, vom folosi un echipament controlat de la distanță pentru a o analiza sub apă", au precizat oficialii.

Emiliano Sala, jucătorul echipei FC Nantes, coechipier cu Ciprian Tătărușanu, se afla într-un avion care a dispărut, în 21 ianuarie, în timp ce zbura spre Cardiff, Țara Galilor. Atacantul argentinian, în vârstă de 28 de ani, se ducea să semneze cu formația galeză, iar avionul îi aparținea patronului echipei, Mehmet Dalman.

După ce a dispărut și oficialii au renunțat la căutări, sora lui a făcut un apel disperat, să fie continuate.