Evenimentul Zilei > Monden > Au divorțat David Beckham și Victoria? Fanii sunt debusolați după ultima apariție a lui „Posh Spice”
Au divorțat David Beckham și Victoria? Fanii sunt debusolați după ultima apariție a lui „Posh Spice”

Au divorțat David Beckham și Victoria? Fanii sunt debusolați după ultima apariție a lui „Posh Spice”

Relația dintre David Beckham și Victoria rămâne un centru de interes pentru mulți dintre fanii celor doi.

Au divorțat Victoria și David Beckham? Este întrebarea pe care și-au pus-o la modul serios fanii celor doi. Ultima postare publicată de fost componentă Spice Girls pe contul de Instagram o arată pe Victoria fără verighetă. Ea apare într-o ținută foarte elegantă, dar „urmăritorii” englezoaicei s-au oprit asupra altui detaliu. Unde este verigheta vedetei și de ce îi lipsește de pe deget? „Fato, unde este verigheta ta?” „Bine, dar unde este inelul tău de căsătorie?” au scris doi dintre internauți.

David Beckham și Victoria, căsătoriți din 1999

Victoria Beckham a pozat în fața unei oglinizi, îmbrăcată cu o fustă kaki și o cămașă de culoare crem. Ambele fac parte din colecția Pree Spring Summer 2021. „Adorabil acest aspect # VBPSS21 atât de mult încât a trebuit să-mi dublez selfie-uri. Efortul pentru apelurile zoom de astăzi!”, a scris Victoria.

La o privire mai atentă asupra pozei se observă discret că verigheta este purtată de soția fostului fotbalist. De-a lungul timpului, partenera ex-mijlocașului a avut 14 astfel de inele. O colecție impresionantă și valoroasă. Pentru că bijutieriile sunt cu smaralde, safire, rubine. Celebrul cuplu englez și-a unit destinele în anul 1999, la data de 4 iulie. În perioada în care ambii erau pe val din punct de vedere profesional. El evolua la Manchester United, formație cu care câștigase Liga Campionilor în acel an. Ea făcea parte din trupa Spice Girls, la mare căutare în muzica internațională în acea vreme.

Aniversare cu fast în acest an

În acest an, cei doi au aniversat 21 de ani de mariaj. David și-a amintit cum a cunoscut-o pe viitoarea soție. În 1997, era alături de Gary Neville, coechipierul său de la Manchester United. Fotbalistul a văzut un videoclip al trupei Spice Girls, aflată pe val în acea perioadă. „Ei bine, acum vreo 23 de ani eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girle ea la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: „Ooo, îmi place fata în costumul ăla negru.

Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii perfecți și frumoși. Vă mulțumesc și La mulți ani! Vă iubesc!”,