Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie NEAŞTEPTATĂ şi OFICIALĂ: „Spice Girls se va REUNI” Ce se va întâmpla cu Victoria Beckham?
Decizie NEAŞTEPTATĂ şi OFICIALĂ: „Spice Girls se va REUNI”  Ce se va întâmpla cu Victoria Beckham?

Decizie NEAŞTEPTATĂ şi OFICIALĂ: „Spice Girls se va REUNI” Ce se va întâmpla cu Victoria Beckham?

Este adevărat, totul este oficial, trumpa Spice Girls revine pe scenă şi începe cu un (mini) tur. Dar vestea cruntă pentru fani este că Spice Girls va fi fără Victoria, care, evident, strălucește în propria-i lumină, cu linia ei de îmbrăcăminte alături de soţul ei David Beckham și fiii Brooklin, Cruz, Romeo și Harper. De ce s-ar mai complica dacă are totul la picioare?

Toată presa titra că reuniunea trupei de fete Spice Girls va fi una completă. Numai că, intenţionat sau nu, s-a aflat că Victoria Beckham nu va intra în acest joc, declarând: "Urez fetelor mele atât de multă dragoste și distracție. Ştiu că vor face un spectacol incredibil ".

Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm vor înccerca să  facă o figură bună atunci când vor începe o serie de concerte în Regatul Unit.

Primul concert se va ţie în Manchester la 1 iunie. Celelalte date vor fi în Coventry (3 iunie), Sunderland (6 iunie), Edinburgh (8 iunie) și Bristol (10 iunie). Iar Marea închidere a turneului va fi la  Londra pe stadionul Wembley (15 iunie).

Vestea mult aşteptată de fanii celei mai cunoscute trupe de fete din anii '90, a fost anunțată pe Instagram, iar biletele s-au pus în vânzare de astăzi începând cu ora 10:30 pe ticketmaster.co.uk și gigsandtours.com, titrează corriere.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: