Evenimentul Zilei > Sport > Atrocitățile comise de un cunoscut fotbalist și comentator sportiv. Capete umane împachetate în frigiderul său
Atrocitățile comise de un cunoscut fotbalist și comentator sportiv. Capete umane împachetate în frigiderul său

Atrocitățile comise de un cunoscut fotbalist și comentator sportiv. Capete umane împachetate în frigiderul său

Fotbalistul și comentatorul sportiv, Richard Gyamfi, a fost arestat de poliția din Ghana, după ce oamenii legii au găsit trei capete umane și părți ciopârțite de corpuri, în frigiderul acestuia, în municipalitatea Sunyani din țara din Africa de Vest.

Comentatorul sportiv și fotbalistul a fost arestat pentru crimă. Potrivit poliției, după o percheziție aprofundată în casa sa, s-a descoperit că Gyamfi ținea trei capete umane împachetate în frigiderul său.

Descoperire terifiantă. Trei capete ambalate în frigiderul fotbalistului

Tatăl unuia dintre copiii decedați, Thomas Agyei, i-a spus gazdei că fotbalistul l-a adus pe copilul său de 13 ani, în cameră și l-a ucis.

Gyamfi a negat să-l vadă pe Junior când a fost abordat despre băiatul dispărut. Pe de altă parte, prietenul decedatului a insistat să-l vadă cu Gyamfi în parc.

După alte interogatorii, el a declarat că lipsesc cheile casei sale, ceea ce a trezit suspiciuni.

Părinții furioși au adunat câțiva băieți din zonă care au pătruns în casa fotbalistului, unde au găsi trupul neînsuflețit al lui Louis Agyemang întins pe podea cu capul tăiat.

După ce polițiștii au venit la fața locului, au descoperit mai târziu trei capete ambalate în frigiderul fotbalistului.

Criminalul a fost predat Comandamentului Regional de Poliție Bono pentru investigații suplimentare

Monstrul are o gaură specială în casă, unde poate îngropa trupul victimelor

În mijlocul cazului șocant al lui Richard Gyamfi, alte detalii ciudate despre presupusul ucigaș Richard Gyamfi au fost dezvăluite de poliție.
Poliția a dezvăluit că presupusul ucigaș Richard Gyamfi are o gaură specială în casa sa, unde poate îngropa trupul victimelor și această gaură arată cu siguranță ca cele dintr-un cimitir. Dar poliția încă nu a arătat publicului larg gaura despre care se vorbește.

Potrivit unor astfel de reacții ale ghanezilor preocupați, poliția este îndemnată să facă o investigație îngrijită și credibilă asupra presupusului criminal Richard Gyamfi.

Între timp, anchete serioase sunt în curs de desfășurare pentru a determina nivelul atrocităților pe care presupusul criminal Richard Gyamfi le-a comis, dar un număr de ghanezi sunt nerăbdători și nemulțumiți de lungul proces și a cerut urmărirea directă a presupusului criminal Richard Gyamfi.

La momentul raportului, poliția nu a prezentat încă dovezi foto publicului larg despre ceea ce Richard Gyamfi le face victimelor sale