„Nostradamus cel viu”, avertisment înfricoșător despre 2024

„Nostradamus cel viu”, avertisment înfricoșător despre 2024 „Nostradamus cel viu”, avertisment înfricoșător despre 2024. sursă: pixabay

Un bărbat care se autointitulează „Nostradamus cel viu” și care spune că este medium a făcut previziuni pentru 2024. Se pare că va fi un an plin.

Athos Salome, din Brazilia, a spus că anul acesta va fi un „nou capitol în istoria omenirii”, plin de extratereștri, o rebeliune a roboților, o pandemie și speranță. El spune că știa despre pandemia de Coronavirus, despre finala Cupei Mondiale, despre invazia lui Putin în Ucraina și chiar despre moartea Reginei în trecut.

Athos Salome, despre 2024

Salome spune că 2024 va fi un an „complet transformator”, deoarece atunci oamenii vor vorbi în sfârșit cu extratereștrii. În loc de o invazie înfricoșătoare, el crede că extratereștrii și oamenii vor vorbi între ei prin „semnale criptate interceptate de o rețea de telescoape”.

athos salome

„Nostradamus cel viu”, avertisment înfricoșător despre 2024. Sursa foto Instagram

De asemenea, un bărbat de 37 de ani spune că un „asteroid abundent în materiale bogate” se îndreaptă spre Pământ și că va ateriza în siguranță anul viitor. Acest lucru va da startul unei noi curse spațiale, țările urmând să concureze pentru a pune mâna pe el. În afară de asta, Salome spune că IA se va „trezi” și va deveni conștientă de sine, ceea ce va ajuta ca o rebeliune condusă de mașini să aibă loc.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ar putea începe al treilea război mondial

În ceea ce privește conflictele globale, Salome spune că este o „realitate urgentă” că al treilea război mondial ar putea începe cu un eveniment în Marea Chinei de Sud sau cu un atac cibernetic major, transformând o luptă între China și Rusia într-un război total.

apocalipsa

„Nostradamus cel viu”, avertisment înfricoșător despre 2024. Sursa foto Arhiva EVZ

The Sun spune că, dacă anul 2024 nu arăta deja rău, Salomé a avertizat că va urma un dezastru global, în timp ce dezastrele naturale vor lovi întreaga lume. El spune că știe unde vor avea loc aceste tragedii. Clarvăzătorul vede trei locuri importante din Orientul Mijlociu și Africa unde durerea se va declanșa: Sudanul de Sud, Somalia și Yemen.

Inundații mortale în Golful Mexic

Salomé spune că SUA se va concentra pe lupta cu focul și apa în același timp. El crede că uraganele și furtunile tropicale vor aduce inundații mortale în Golful Mexic. De asemenea, el crede că vor avea loc mai multe incendii de pădure în California, Oregon și Washington.

Clarvăzătorul se grăbește să spună, totuși, că nu vrea ca predicțiile sale să provoace panică. În schimb, el vrea ca ele să îi determine pe oameni să acționeze. El a ținut să precizeze că niciuna dintre predicțiile sale nu este bătută în cuie și că întotdeauna se pot întâmpla lucruri bune care să le schimbe, potrivit mirror.co.uk.