Evenimentul Zilei > Social > Atenţie şoferi! La această oră este trafic intens pe DN1: București-Brașov. Care sunt rutele alternative
Atenţie şoferi! La această oră este trafic intens pe DN1: București-Brașov. Care sunt rutele alternative

Atenţie şoferi! La această oră este trafic intens pe DN1: București-Brașov. Care sunt rutele alternative

Centrul Informatic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române anunţă că se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 București – Brașov, fiind trafic intens pe Centura de Vest a orașului Ploiești, pe sensul către Brașov.
Centrul Infotrafic anunță că pe DN1, București-Brașov, se circulă în condiții de aglomerație și recomandă șoferilor rute alternative.
Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, luni, la prânz, se înregistrează valori crescute de trafic pe DN 1 București – Brașov.
Imagini publicate de prahova-news.ro

Se circulă în coloană între km. 101+500 de metri și 107

De asemenea, se circulă în coloană pe sensul către Brașov al DN1, între km. 101+500 de metri și 107, între localitățile Nistorești și Comarnic. Pe raza stațiunilor montane sunt valori ridicate, coloane de autovehicule fiind formate pe raza stațiunii Bușteni, între km. 128-131.

Polițiștii recomandă ca rute alternative:

– București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov;

– București – A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov;

– București – Târgoviște – DN 71 Sinaia.

Polițiștii acționează pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei și recomandă șoferilor să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi în teren şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.
Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic, se arată în comunicat.
Ştire în curs de actualizare