Atenție, imagini șocante! Un pescăruș care înghite o rozătoare a ajuns viral VIDEO

Atenție, imagini șocante! Un pescăruș care înghite o rozătoare a ajuns viral VIDEO

Un clip care întoarce stomacul pe dos celor mai mulți dintre privitori, cu un pescăruș care înghite un șobolan imens, pe o stradă din Roma. a devenit viral pe internet cu milioane de vizualizări.

Un pescăruș, flămând, a fost filmat pe trotuarul unei străzi din Roma, în timp ce înghițea un șobolan imens pe care l-a capturat pe stradă. În scurtă vreme, imaginile cu pescărușul care prinde imensa rozătoare în cioc și mai apoi în înghite, încetul cu încetul, a devenit viral, având peste trei milioane de vizualizări

Clipul a fost filmat în capitala Italiei, care își revine încet din izolarea impusă de pandemia de coronavirus. În vreme ce filmează pescărușul care pășește tacticos pe asfalt, ținând rozătoarea în cioc,  autorul filmării se aude exclamând șocat: „O, Doamne Dumnezeule!”

Apoi, fără să dea drumul șobolanului, căruia i se mai vedea doar coada, pasărea și-a luat zborul în momentul în care un alt tip s-a îndreptat spre ea părând că o sperie.

Ne puteți urmări și pe Google News

În oraș sunt destul de puțini turiști în această perioadă, iar străzile sunt mult mai goale decât înainte ca Italia să fie lovită de pandemia de COVID-19. Gunoaiele s-au strâns pe străzi și atrag rozătoarele și gândacii de tot felul.

De altfel, mai mulți comentatori online, care au văzut imaginile au arătat că pescărușii sunt cei care ajută la combaterea șobolanilor, hrănindu-se cu aceștia în loc de pește, conform dailymail.co.uk.

Vom avea o vară a extremelor. Meteorologii se așteaptă la orice

Un alt comentator a arătat că păsările care vânează șobolani sunt mult mai eficiente decât autoritățile care ar trebui să curețe străzile și să îndepărteze dăunătorii:

„Pescărușii sunt vânători. In oraș, în loc de pește, mănâncă rozătoare”; „Pescărușii sunt mai eficienți decât autoritățile”.

În ultimele 24 de ore în Italia s-au înregistrat numai şase decese provocate de noul coronavirus, cel mai redus bilanţ al victimelor după 28 februarie. Numărul total al deceselor asociate COVID-19 de la începutul epidemiei au ajuns, în această ţară, la 34.744, conform Protecţiei Civile italiene.

Cu epidemia sub control, Italia a încheiat perioada de relaxare a restricţiilor, dar cazurile nou apărute sunt monitorizate cu atenţie pentru a evita o revenire a virusului. Chiar și așa, în Lombardia, regiunea cea mai afectată, a fost prelungită până pe 14 iulie purtarea obligatorie a măştii, chiar şi în spaţiile deschise.