Evenimentul Zilei > Actualitate > Atentat. Atacatorul a împușcat șase polițiști și are doi ostatici. Breaking News
Atentat. Atacatorul a împușcat șase polițiști și are doi ostatici. Breaking News

Atentat. Atacatorul a împușcat șase polițiști și are doi ostatici. Breaking News

Atentat în SUA. Un bărbat înarmat cu un AK47 a împușcat șase polițiști și are doi ostatici. Din primele informații reiese că autoritățile au intervenit în forță.

Atentat. Incidentul s-a petrecut, miercuri, în jurul orei locale 04.30 PM, când poliția a răspuns unui apel privind traficul de droguri, în cartierul Nicetown. Martorii spun că au auzit „sute de focuri de armă”.

Sergentul Eric Gripp a anunțat, pe Twitter, că cel puțin șase polițiști au fost împușcați de atacatori încă neidentificați, în urma perchezițiilor la o adresă. O persoană a fost deja arestată, însă nu s-a stabilit rolul său în incident.

Zeci de polițiști au înconjurat clădirea în care se adăpostește atacatorul, iar doi ofițeri sunt blocați în interior. Oamenii legii „l-au implorat” pe suspect să se predea, însă acesta a refuzat, a scris, pe Twitter, sergentul Eric Gripp.

În cele din urmă, după intervenția cu gaz lacrimogen a poliției, suspectul s-a predat autorităților. Toată operațiunea a durat peste opt ore, scrie Dailymail.