Atacant-surpriză pentru naționala României înaintea meciurilor cu Ungaria și Grecia: „N-are voie să lipsească”

Atacant-surpriză pentru naționala României înaintea meciurilor cu Ungaria și Grecia: „N-are voie să lipsească”

Constantin Budescu, atacantul Astrei Giurgiu, a fost convocat la echipa națională a României, pentru meciurile cu Ungaria (4 septembrie) și Grecia (7 septembrie), din preliminariile Euro 2016.

După victoria Astrei, de aseară, cu AZ Alkmaar, scor 3-2, din play-off-ul Ligii Europa, golgheterul trupei giurgiuvene l-a convins pe selecționerul Anghel Iordănescu și va avea șansa să debuteze în tricoul naționalei în duelul de la Budapesta. „Am așteptat mereu convocarea. Nu am nicio selecție la națională, sper să debutez dacă voi fi chemat acolo”, a explicat Budescu.

„Cred că va face parte din lotul naționalei, dar să nu ne grăbium. E un jucător foarte talentat, am mare încredere în potențialul lui, a înscris în campionat și în Europa, e un executant excelent de faze fixe”, a declarat Viorel Moldovan, unul dintre „secunzii” naționalei României.

„Nu ați văzut cât a alergat? Și ce calitate, ce faze fixe! Nu are voie să lipsească niciodată de la națională. Era o mare greșeală să nu îl convoace, e cel mai bun jucător din campionatul intern”, a spus mariu Șumudică, antrenorul Astrei.

Ne puteți urmări și pe Google News