Cei trei minori, Che Stephens, Luca Sanni și Imani Pobi Da Silva, s-au atacat cu macete într-un centru comercial aglomerat din Marea Britanie. Unul dintre combatanți a fost rănit extrem de grav, după ce a fost tăiat cu o macetă.

Judecătoarea Barbara Mensah, care s-a ocupat de incident, s-a declarat șocată de spectacolul groaznic care s-a petrecut în plină zi, sub ochii îngroziți ai copiilor aflați cu părinții la mall. Ea a respins explicațiile celor trei minori, care au declarat că tot conflictul a pornit de la o dispută legată de o fostă iubită a unuia dintre cei implicați.

„Cauza conflictului poate fi o luptă pentru controlul asupra traficului de droguri sau între bande. Doar voi trei știți adevărul, însă ați ales să nu vorbiți”, a spus judecătoarea.

Luca Sanni a fost condamnat pentru tentaivă de omor la cinci ani de închisoare. El a pledat vinovat și pentru deținere de arme albe. Stephens, inițiatorul atacului, a fost condamnat la șapte ani și jumătate de pușcărie. Cel de al treilea adolescent, grav rănit în urma altercației, a primit un an de închisoare, pentru deținere de armă albă, scrie thesun.co.uk

VIDEO aici: thesun.co.uk.