Evenimentul Zilei > Politica > Atac dur al Olguței Vasilescu. Cu i-a spus „mitocanul suprem al politicii romanești”
Atac dur al Olguței Vasilescu. Cu i-a spus „mitocanul suprem al politicii romanești”

Atac dur al Olguței Vasilescu. Cu i-a spus „mitocanul suprem al politicii romanești”

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, l-a atacat dur pe europarlamentarul Rareș Bogdan pe care l-a catalogat drept „mitocanul suprem al politicii romanești”.

Într-o postare pe o rețea de socialaizare, Olguța Vasilescu a lansat, joi, acuze devastatoare la adresa liberalului, expresiile folosite nefiind unele chiar măgulitoare.

„Mvaaaai! L-am supărat pe domnu’ Rareș, mitocanul suprem al politicii romanești care nu poate emite o frază fără să fie o jignire la adresa PSD sau a altcuiva… Pe tine cine te sancționează pentru mizeriile pe care le arunci de atâta timp în spațiul public? Măcar confirmi faptul ca voi, PNL, l-ați trimis pe acel individ să-l hărțuiască pe Raed Arafat, prin aeroport! Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul…

Dacă domnu’ Rareș a terminat cu lectiile și ora la cosmetică de cănit sprâncene, poate ne explică și de ce guvernul lui a susținut abrogarea ordonanței de plafonare a pensiilor speciale și le-a facut să se dubleze! Că el ragușise în campanie mințind că PNL vrea eliminarea tuturor pensiilor speciale… Nu ne mai ține ocupați cu replicile că avem treabă să arătăm cum sunteți fără fard!”, a scris, pe pe pagina sa de Facebook, Olguța Vasilescu.