Vizibil iritat de multele acuzații aduse prin presă medicilor în general și profesorului Mircea Beuran, în special, dr. Narcis Copcă a avut un comentariu extrem de dur. A menționat că este opinia lui, ca urmare a lucrurilor pe care le știe bine, în anumite situații fiind el însuși implicat. Nu l-a uitat pe fostul ministru Vlad Voiculescu, cu care, se știe, a avut un lung conflict pe marginea aprobării de a se efectua transplant de plămâni în România, la Spitalul ”Sf. Maria”. Dr. Copcă a respins ideea că PNL ar avea ceva cu medicii și sistemul medical și a avansat ideea că alții sunt în spatele linșajului mediatic.

„Spitalul de urgenţă Floreasca e un spital în care oamenii ard’, se spune. Nu este adevărat, sunt nişte minciuni sfruntate şi toate provin de la un singur aspect: România este condusă prin ură. Pentru că şi lumea la ora actuală nu se conduce prin dragoste. Se identifică ţinte şi sunt promovate ca responsabile de tot ce se întâmplă rău pentru a degaja spiritul nemulţumit al celui care votează. Şi dacă ne uităm puţin în spate, vom vedea că România are şi alegeri locale, parlamentare, dar şi alegeri la UMF.

Deci trebuie să ne gândim de două ori înainte să facem astfel de afirmaţii. (…) Se folosesc în aceste alegeri fel şi fel de scamatorii pentru a fi promovat un golan la Primăria Capitalei, de exemplu. Ştiţi lucrul acesta? Eu ştiu ce spun, ştiu toată această gaşcă. Într-o bună zi – să ţineţi minte acest interviu – va răspunde în faţa noastră, a tuturor, pentru toate aceste infracţiuni de grup organizat”, a declarat, la România TV, Narcis Copcă.

În opinia sa, totul face parte dintr-un plan la care participă activ o televiziune, alte mijloace media, niște politicieni și un ONG. ”Aceşti oameni care se erijează în conducători, în propagandişti şi care nu ştiu decât să conducă prin ură pentru a se îmbogăţi vor trebui să răspundă într-o bună zi”, a mai spus Narcis Copcă.

Te-ar putea interesa și: