Grozăvia a fost descoperită chiar de către proprietar când, de dimineață, a ieșit din casă pentru a-și hrăni păsările și animalele a rămas șocat. Curtea era plină cu peste 100 de  leșuri. Aproape toate erau ucise şi prezentau semne de muşcături pe diferite zone ale corpului, conform tulceanoastra.ro.

“Priviți şi voi, ce surpriză am descoperit în dimineaţa asta. Nu ştim ce a fost sau cine. dar a omorât absolut tot. Tot ce a rămas în viaţă este răţoiul şi 2-3 raţe, atât! Iepurii au fost scoşi afară din cuşca unde erau închişi cu plasa! Deci câine nu are cum să fi fost. Găinile erau toate închise în curnic. Efectiv, uşa este dată la o parte.. Aveţi grijă cum vă închideţi păsările!”, a scris păgubitul într-o postare pe o reţea de socializare.

În ultimile săptămâni, în comună Somova au mai fost semnalate atacuri ale vulpilor şi dihorilor, dar niciunul dintre ele nu a fost de o asemenea anvergură.

Aşa cum spune şi păgubitul, atât găinile cât şi iepurii erau închise în ţarcuri sau în cuşti ranforsate cu plasă metalică şi închise cu zăvoare clasice. Paguba este însemnată și este puțin probabil ca proprietarul să fie despăgubit.