Evenimentul Zilei > Actualitate > SUA, lovite de un nou atac armat. Trei persoane au murit
SUA, lovite de un nou atac armat. Trei persoane au murit

SUA, lovite de un nou atac armat. Trei persoane au murit

Trei persoane au fost ucise, iar alte două au fost rănite într-un atac armat care a avut loc într-un magazin de arme din Louisiana.

Sâmbătă, într-un atac armat care a avut loc într-un magazin de arme din Louisiana, trei persoane au fost ucise iar alte două au suferit răni grave, scrie CNN.

Incidentul s-a produs în orașul Metairie, situat la doar câțiva kilometri de New Orleans. Atacatorul a împușcat două persoane în magazin, a transmis șeriful șeriful din Jefferson Parish Louisiana, Joseph Lopinto. Cele două persoane împușcate au decedat la fața locului. Alte două persoane au fost rănite în afara magazinului, dar au scăpat cu viață.

A treia persoană ucisă este chiar atacatorul. Motivul atacului nu este cunoscut deocamdată.

Trei persoane au fost ucise într-un atac armat în Louisiana. Incident tragic în SUA

În urmă cu trei săptămâni, un atac armat a a vut loc în orașul Muskogee din Oklahoma, SUA, în urma căruia cinci copii au fost uciși.

„Tragedia s-a sfârșit prin arestarea unui alt membru al aceleiași familii”, au anunțat autoritățile din estul Oklahomei.

În jurul orei 1:30, polițiștii au răspuns unui apel prin care erau raportate mai multe victime împușcate. Victimele se aflau în casa lor din sud-estul orașului Muskogee.

În momentul în care ofițerii de poliție au ajuns la fața locului, din casa respectivă a ieșit un bărbat, fluturând în mână o armă, au mai spus oficialii.

Un ofițer a tras un glonț, dar l-a ratat pe bărbat, care a fugit. Acesta a fost prins în cele din urmă după o scurtă urmărire.

„Suspectul este un membru al familiei victimelor”, a declarat Șeful Poliției din Muskogee, Johnny Teehee.

„Nu pot spune în ce fel este înrudit cu victimele, dar suspectul din custodia noastră face parte în mod sigur din acea familie”, a mai dezvăluit ofițerul Teehee, conform NBCNews.

CITEȘTE ȘI A fentat carantina pentru a merge la un joc de poker. Polițiștii au dat amenzi usturătoare

CITEȘTE ȘI  Zi de foc pentru salvamontiști. Număr record de accidente pe munte în doar 24 de ore