Evenimentul Zilei > Actualitate > A fentat carantina pentru a merge la un joc de poker. Polițiștii au dat amenzi usturătoare
A fentat carantina pentru a merge la un joc de poker. Polițiștii au dat amenzi usturătoare

A fentat carantina pentru a merge la un joc de poker. Polițiștii au dat amenzi usturătoare

Sâmbătă seară, polițiștii din București au aplicat amenzi pentru 15 persoane care jucau poker. Unul dintre aceștia trebuia să stea în carantină.

Polițiștii din București au aplicat amenzi pentru 15 persoane care jucau poker. Poliţişti de la Secţia 20 au depistat, sâmbătă noaptea, 15 persoane care jucau neautorizat poker într-o locuinţă din Sectorul 6, printre participanţi aflându-se şi un bărbat care trebuia să stea în carantină la domiciliu.

„În noaptea de 20/21.02.2020, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie, exploatând cu operativitate o informaţie, au depistat într-o locuinţă din sectorul 6 un număr de 15 persoane care jucau jocuri de noroc neautorizate, respectiv poker. În urma verificărilor persoanelor prezente, s-a stabilit că între participanţi se află şi un bărbat ce figura carantinat la domiciliu, acesta nerespectând măsura”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Polițiștii din București au aplicat amenzi pentru 15 persoane care jucau poker

Cele 15 persoane au fost amendate conform Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 şi Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire, valoarea sancţiunilor contravenţionale ridicându-se la 71.250 lei.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.