Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este ucigașul interlopului din Galați. Răzbunare sângeroasă, după un plan bine pus la punct
Cine este ucigașul interlopului din Galați. Răzbunare sângeroasă, după un plan bine pus la punct

Cine este ucigașul interlopului din Galați. Răzbunare sângeroasă, după un plan bine pus la punct

Un nou episod al luptei dintre interlopii din Galați a mai făcut o victimă. Un bărbat a fost înjunghiat, joi seara, într-un tronson al unui bloc de la Inelul de Rocadă. Acesta a fost transportat la spital, însă a decedat în foarte scurt timp. Polițiștii au reușit să-l identifice pe autor. Potrivit unor surse din anchetă, ambii făceau parte din lumea interlopă și se cunoșteau.

Polițiștii gălățeni au reușit să îl identifice și să îl rețină pe autorul faptei.  Acuzațiile care i se aduc acestuia sunt omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Potrivit unor surse din anchetă, citate de Antena 3, ar fi vorba despre un plan bine pus la punct. În atac ar fi acționat mai multe persoane, în sensul în care perimetrul ar fi fost monitorizat minute bune, iar persoana ucisă urmărită pas cu pas, până în momentul în care a fost ucisă.

Bărbatul a fost așteptat chiar la ieșirea din bloc, a primit două lovituri de cuțit, în burtă și în gât și, în ciuda manevrelor de resuscitare, acesta a murit.

Bărbatul ar fi ucis din răzbunare, reiese din prima fază a anchetei. Insă datele criminaliștilor arată că, atât criminalul, cât și victima, sunt membri ai lumii interlope.

Este vorba despre Armin Bălăucă, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Galați.

Fratele ucigașului și bărbatul ucis au fost prieteni. Cel din urmă voia sa obțină un drept de proprietate pe apartamentul pe care îl deținea fratele ucigașului (stil camătă). Încă acesta nu a mai rezistat amenințărilor și presiunilor și a fugit în Austria, unde s-a sinucis.

Astfel, ucigașul, ca să-și răzbune fratele, l-a omorât.

Potrivit presei locale, bărbatul ucis ar fi fost membru al unei grupări interlope din Galați, care s-ar ocupa cu proxenetismul şi cămătăria. Acesta ar fi avut în trecut divergențe cu fostul lider al lumii interlope, Marian Ivan, asasinat exact în urmă cu 13 ani, în iunie 2008, transmite. El ieșise recent din închisoare.