Lilibet, fiica lui Meghan și Harry, va fi o „stea în sine”, potrivit fostului astrolog al prințesei Diana. Prințul Harry „i-a spus Reginei Elisabeta că va numi copilul după ea”, spune expertul în astre.

Ea a mai prezis că bebelușul Lilibet va avea un caracter puternic și ar putea să-l domine pe fratele ei mai mare, Archie. Debbie Frank a început să lucreze cu Diana în 1989 și a rămas o bună prietenă până la moartea sa tragică, în 1997. Este renumită în domeniul său și a lucrat cu multe dintre cele mai importante organisme de presă din Marea Britanie. Debbie Frank face, de asemenea, apariții frecvente la Steve Wright Show de la BBC 2.

Astrologul a declarat revistei People că Lilibet va avea o personalitate extrovertită și ieșită din comun. Ea a explicat: „Va fi foarte vorbăreață și implicată ca personalitate. Lili va împărtăși inteligența emoțională a Dianei. Având semnul astrologic al zodiei Leului dominant, cel mai proaspăt bebeluș regal va fi, ca și prințul Charles, Camilla și Kate, o prezență personală care o va face să fie o stea în sine”.

Ducele și ducesa de Sussex au ales Diana ca al doilea nume al lui Lilibet, într-un semn de respect față de mama decedată a lui Harry, celebra Prințesă Diana

Debbie Frank o vede pe Lili având aceeași inteligență emoțională pe care o avea bunica ei paternă și dezvoltând o latură grijulie față de oameni. De asemenea, ea a prevăzut că fiica lui Harry și Meghan va avea o legătură strânsă cu fratele ei.

Cu toate acestea, ea a adăugat un mesaj de avertizare pentru tânărul Archie, prezicând că frați se vor certa din cauza personalității puternice a lui Lili. „Lilibet are un ascendent în Berbec, așa că are o dorință puternică – o nevoie de a obține ceea ce dorește în timp rapid și o stăpânire de sine prin care ar putea să-l domine pe fratele ei mai placid, Archie, cu ascendent în Taur”, a mai spus ea.

Ducesa de Sussex a născut-o pe Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, vineri, 4 iunie la ora 11.40 la Spitalul Santa Barbara Cottage din Santa Barbara, California. Cuplul regal a anunțat public nașterea duminică, postând o declarație pe site-ul lor web. Ei au mulțumit fanilor pentru sprijin și au spus că Lili este un „cadou mult mai mare decât ne-am fi putut imagina vreodată”.