Evenimentul Zilei > Monden > Astrologul Prințesei Diana spune că bebelușul regal Lilibet va avea un destin spectaculos
Astrologul Prințesei Diana spune că bebelușul regal Lilibet va avea un destin spectaculos

Astrologul Prințesei Diana spune că bebelușul regal Lilibet va avea un destin spectaculos

Lilibet, ultimul Bebeluș Regal al Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry și Meghan, va avea o viață spectaculoasă. Asta prezice un astrolog renumit pentru predicțiile sale.

Lilibet, fiica lui Meghan și Harry, va fi o „stea în sine”, potrivit fostului astrolog al prințesei Diana. Prințul Harry „i-a spus Reginei Elisabeta că va numi copilul după ea”, spune expertul în astre.

Ea a mai prezis că bebelușul Lilibet va avea un caracter puternic și ar putea să-l domine pe fratele ei mai mare, Archie. Debbie Frank a început să lucreze cu Diana în 1989 și a rămas o bună prietenă până la moartea sa tragică, în 1997. Este renumită în domeniul său și a lucrat cu multe dintre cele mai importante organisme de presă din Marea Britanie. Debbie Frank face, de asemenea, apariții frecvente la Steve Wright Show de la BBC 2.

Astrologul a declarat revistei People că Lilibet va avea o personalitate extrovertită și ieșită din comun. Ea a explicat: „Va fi foarte vorbăreață și implicată ca personalitate. Lili va împărtăși inteligența emoțională a Dianei. Având semnul astrologic al zodiei Leului dominant, cel mai proaspăt bebeluș regal va fi, ca și prințul Charles, Camilla și Kate, o prezență personală care o va face să fie o stea în sine”.

Ducele și ducesa de Sussex au ales Diana ca al doilea nume al lui Lilibet, într-un semn de respect față de mama decedată a lui Harry, celebra Prințesă Diana

Debbie Frank o vede pe Lili având aceeași inteligență emoțională pe care o avea bunica ei paternă și dezvoltând o latură grijulie față de oameni. De asemenea, ea a prevăzut că fiica lui Harry și Meghan va avea o legătură strânsă cu fratele ei.

Cu toate acestea, ea a adăugat un mesaj de avertizare pentru tânărul Archie, prezicând că frați se vor certa din cauza personalității puternice a lui Lili. „Lilibet are un ascendent în Berbec, așa că are o dorință puternică – o nevoie de a obține ceea ce dorește în timp rapid și o stăpânire de sine prin care ar putea să-l domine pe fratele ei mai placid, Archie, cu ascendent în Taur”, a mai spus ea.

Ducesa de Sussex a născut-o pe Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, vineri, 4 iunie la ora 11.40 la Spitalul Santa Barbara Cottage din Santa Barbara, California. Cuplul regal a anunțat public nașterea duminică, postând o declarație pe site-ul lor web. Ei au mulțumit fanilor pentru sprijin și au spus că Lili este un „cadou mult mai mare decât ne-am fi putut imagina vreodată”.