Evenimentul Zilei > Economie > ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI, de la NISSA!!!
ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI, de la NISSA!!!

ASTĂZI TU DĂRUIEŞTI, de la NISSA!!!

În decembrie, NISSA derulează o campanie caritabila in vederea indeplinirii dorintelor copiilor de la Asociatia Ana si Copiii. Asociaţia „Ana şi Copiii” este o organizaţie umanitară, neguvernamentală, apolitică şi non-profit, având ca misiune prevenirea abandonului familial şi şcolar prin programe educaţionale, asistenţă socială, medicală şi juridică, activităţi de recreere şi socializare, activităţi de informare, acţiuni şi măsuri de conştientizare şi sensibilizare socială şi înfiinţarea de servicii sociale, pentru şi în sprijinul comunităţii.

NISSA oferă fetiţelor, în dar, câte o rochiţă pentru că întâmpinarea Crăciunului să fie cu mai multă bucurie în suflet. Vrem că fetiţele să se simtă că nişte prinţese în aşteptarea moşului cel bun. Pentru ficare achiziţie e clienţilor în magazinele NISSA o fetiţă de la Asociaţia Ana şi Copiii primeşte în dar o rochiţă NISSA.

Crăciunul înseamnă a dărui. Îi invităm pe toţi cei care vor achiziţiona de la NISSA să îndeplinescă şi dorinţele celor mai mici dintre noi.

Campania se desfăşoară în toate magazinele NISSA din Bucureşti (Băneasa Shopping City, Feeria, Centrul Comercial Esplanada, AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Fashion House Militari, Piaţă Română), Piteşti (Centrul Comercial Jupiter City), Constanţa (Maritimo Center, Centrul Comercial Tom), Craiova (Electroputere Mall), Cluj (Polus Center), Braşov (str Republicii), Iaşi (Palas Mall, Centrul Comercial Felicia), Timişoara(Iulius Mall) şi pe magazinul online NISSA www.shop.nissa.ro

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: