Evenimentul ZileiOpiniiOpinii EVZAstăzi, omul nou trebuie să fie și corect politic, nu doar sclav. Ne spun ei după aia ce și cum

Astăzi, omul nou trebuie să fie și corect politic, nu doar sclav. Ne spun ei după aia ce și cum

Astăzi, omul nou trebuie să fie și corect politic, nu doar sclav. Ne spun ei după aia ce și cum
Azi vorbesc despre libertăți. Cei predispuși să și le piardă ar fi mai bine să nu citească ce scriu în continuare, nu așa cum au acceptat ca la orice filmuleț de pe TV să fie afișată o bandă că e interzis celor sub ba 12 ani, ba 15, ba 18…

V-ați întrebat vreodată cine și de ce a hotărât nebunia asta?

Cine sunt ăia care ne spun nouă că au decis ce pot vedea copiii noștri?

Hopa, aici și eu am rămăs încuiat, acum mulți ani.

Ăștia vor să-i ia locul lui Dumnezeu, nu doar pe al părinților.

Vor să creeze un om nou, la care până și cretinul de Ceaușescu a lucrat. Problema lor e că Dumnezeu e unul, chiar dacă îl neagă și îi oropsesc Biserica cea Adevărată…

Dar păcatul ăsta nu e nou, iar păcătoșii au avut câte un succes de etapă de-a lungul istoriei, ca Hitler și Ceaușescu, că pe ultimul îl știe mai multă lume.

Însă, cei doi dictatori criminali ard în flăcările Iadului, plecând de pe fața Pământului ca ultimele zdrențe umane!

Poate sunt eu mai prost informat, dar Dumnezeu nu și-a delegat niciodată din atribuțiuni lui Soros, Macron, Trudeau, Merkel, Iohannis, Vlad Voiculescu.

Visul tuturor criminalilor care au încălecat popoare prin forță brută, teroare, înfometare se făurește acum tot prin inducerea fricii.

Se folosesc de COVID! Cum fac cei enumerați o țâră mai sus.

De fapt s-a intrat în ultima fază a facerii „omului corect politic”.

Pe vremea lui Stalin îi spunea „Homo sovieticus”. AICI puteți citi ce s-a întâmplat în Bucovina ocupată din cauza asta!

Era și „omul arian”, sau „supraomul” lui Hitler.

La noi; Ceaușescu lucra cu râvnă să producă „Omul nou”, care mânca foarte puțin spre deloc, locuia iarna în frig și vara la 40 de grade, dar muncea mai tare ca roboții viitorului pentru construirea „visului de aur al omenirii, comunismul”.

Stalin visa la o Uniune Sovietică întinsă pe tot globul, Hitler la un stat nazist care să acopere măcar Eurasia, Ceaușescu, mai slăbuț, voia ca măcar nimeni să nu-i miște în frontul comunist, „visul omenirii”, din țărișoara lui.

O poveste groaznică, românească și dureros de adevărată despre ce înseamnă dictatura, de orice nuanță, am pus AICI.

Am scris toate acestea ca să atrag atenția că nouă, oamenilor, ni se pregătește ceva la fel de urât, adică o dictatură chiar mai murdară decât cele de până acum, la nivel planetar.

Nemernicii care tot încearcă de un secol să ne transforme în „oameni noi”, adică în sclavi, în frunte cu Soros, pe care nimeni nu-l întreabă de unde are averea aia uriașă și de ce pare mai nemuritor chiar și decât Pacepa, sunt la butoanele de comandă.

L-au adus pe Biden la Casa Albă și acum își fac de cap.

Cum ziceam, folosesc pandemia ca să-și promoveze nebunia la nivel mondial.

Mai bună dovadă decât asta, care ar fi:

Înalt oficial al Agenției Europene pentru Medicamente (EMA) a declarat într-un interviu publicat marți că există o legătură între vaccinul anti-COVID-19 dezvoltat de AstraZeneca și cazurile de tromboze depistate în rândul unor pacienți!

„Putem de acum să o spunem, este clar că există o legătură cu vaccinul. Totuşi, nu ştim deocamdată ce cauzează reacţia (…)

Pentru a rezuma, în următoarele ore vom spune că există o legătură, dar va trebui să înţelegem şi cum aceasta se produce”, a afirmat Marco Cavaleri, coordonatorul strategiei pentru vaccinuri din cadrul EMA, într-un interviu pentru presa italiană.

Ați înțeles?

Ne spun ei după aia ce și cum!

Dacă azi îmi interzic mie să protestez în stradă, mâine și voi veți avea aceeași soartă, îndiferent de revendicări.

 


Accesează: