ATCEE caută expert internațional și un om de legătură cu mediul economic, oferind salariu pentru activități cu normă întreagă. ”Ca parte a procesului de reformă și restructurare organizatorică a Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană, aceasta organizează concursul deschis pentru ocuparea următoarelor poziții,  în cadrul Consiliului Director: eprezentant al mediului economic local, expert internațional. Cei interesați își pot trimite CV-ul și o scrisoare de motivație la adresa [email protected] până în data de 9 septembrie 2018, ora 23:00 CET (sau  00:00, ora României), specificând poziția pentru care optează”, transmite Alina Pintilie, responsabilul cu comunicarea al asociației.

Concursul de candidaturi este public, deschis tuturor persoanelor fizice care îndeplinesc criteriile enunțate în Regulament și pot participa la atingerea obiectivelor proiectului Timișoara 2021, au o gândire vizionară, în acord cu un management responsabil și sustenabil, contribuind la crearea premiselor unei moșteniri durabile a proiectului Timișoara 2021, mai transmite sursa citată. Membrii selectați vor face parte din Consiliul Director al Asociației Timișoara-Capitală Culturală Europeană, care va superviza progresul implementării proiectului Timișoara 2021 și-l vor susține, consilia și promova.

”Este necesară cunoșterea proiectului Timișoara 2021, ocuparea acestor poziții reprezentînd în același timp un angajament ferm față de acesta, de valorile sale și realitatea socială și culturală a orașului și a regiunii”, se mai arată în comunicat.

Toate detaliile legate de calendarul concursului precum și criteriile de selecție pentru cele două poziții, sunt disponibile pe site-ul Asociației Timișoara – Capitală Culturală Europeană.