Evenimentul Zilei > Monden > Asia Expres, Lia Bugnar, rușinea și iubitul tinerel: „Fac pe dracu’ ghem să-l conving…”
Asia Expres, Lia Bugnar, rușinea și iubitul tinerel: „Fac pe dracu’ ghem să-l conving…”

Asia Expres, Lia Bugnar, rușinea și iubitul tinerel: „Fac pe dracu’ ghem să-l conving…”

Actrița Lia Bugnar face tot posbilul ca iubitul ei, actorul Anghel Damian, din serialul ”Vlad”, să nu poată urmări emisiunea Asia Express la care ea a participat recent, făcând echipă cu Maria Buză.

Deși a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ei, Lia Bugnar susține că nu își va lăsa iubitul să vadă emisiunea. Tânărul de 28 de ani a primit interdicție de la iubita lui  pentru a nu o vedea în unele ipostaze mai puțin plăcute, scrie cancan.ro. Artista a dezvăluit motivul într-o postare pe rețele de socializare.

„Acuma, aș avea o rugăminte la cei care au o simpatie pentru mine, pentru activitatea mea de făcător de teatru și postac pe facebook. NU vă uitați la prima emisiune, eventual nici la a doua.

Eu n-am fost niciodată o frumusețe, am fost așa, pe genul călau, ștearsă, dar cu capacitatea de a arăta decent dacă mă străduiesc. In ultimii ani, de când calendarul a luat-o razna, pretențiile de la aspectul meu exterior au scăzut până la umilință. DAR potențialul pe care l-am etalat în aceasta primă emisiune, potențialul de a fi monstruos de urâtă, la el mă refer, a depășit orice previziuni pesimiste pe care le-am avut…

Deci vă rog eu mult, dacă aveți vreo urma de simpatie pentru mine să nu vă uitați la primele vreo doua emisiuni, că dup-aia eu zic că-mi mai trece fața aia. Adica eu așa trag nădejde, că n-o sa umblu prin toata Asia aia de parcă mi-am revenit din moarte clinică.

Eu, una, având un iubit mult mai tânăr decât mine, și frumos ca un înger pe deasupra, știu sigur că am să fac pe dracu’ ghem să-l conving să ieșim la restaurant de câte ori e emisiunea. Nu pot să-mi forțez norocul și să-l las să vadă așa ceva”, a scris, Lia Bugnar, într-o notă amuzantă.