Potrivit unor informații apărute în presă, actrița a plătit 380 de mii de dolari lui Jimmy Bennett, un tânăr de 22 de ani care o acuzase de agresiune, informează TVR.

 

Cei doi au avut o relație sexuală într-un hotel din Los Angeles, în urmă cu 5 ani, când băiatul era minor, iar înțelegerea financiară a fost concluzionată în luna aprilie. Argento a reamintit incidentul anul acesta chiar pe scena Festivalului de Film de la Cannes.

 

Actrița a mai povestit că, după incident, a continuat să aibă o relație cu Weinstein, însă de frica producătorului american foarte influent. La rândul său, Jimmy Bennett, actor care a jucat într-un film regizat de Asia Argento, a spus că incidentul l-a traumatizat și i-a subminat cariera. Cei doi s-au cunoscut când Bennett avea doar 7 ani și a jucat rolul copilului Asiei Argento într-un film regizat de italiancă.

 

Notorietatea cazului Harvey Weinstein și mai ales faptul că Asia Argento se află în centrul lui i-au trezit tânărului amintiri neplăcute, iar acesta a decis să își caute dreptatea.