Evenimentul Zilei > Monden > Unde se va ASCUNDE Angelina Jolie după divorțul de fostul soț, Brad Pitt
Unde se va ASCUNDE Angelina Jolie după divorțul de fostul soț, Brad Pitt

Unde se va ASCUNDE Angelina Jolie după divorțul de fostul soț, Brad Pitt

Angelina Jolie se ascunde. Ea a anunțat că și-a cumpărat o proprietate în valoare de 25 de milioane de dolari, în care va locui cu cei șase copii, după divorțul de Brad Pitt.

După divorţ, Angelina Jolie s-a mutat alături de copiii săi într-o reşedinţă provizorie din Malibu. Săptămâna aceasta, însă, vedeta a anunţat că şi-a cumpărat o nouă casă pentru a începe o nouă etapă a vieţii sale, potrivit La Vangurdia, citat de Agerpres

Angelina Jolie își începe astfel etapa de viață de femeie divorţată şi mamă a şase copii. Actrița a anunţat că se desprinde de toate proprietăţile deţinute în comun cu Brad Pitt, inclusiv Chateau Miraval din sudul Franţei şi vila din New Orleans. 

Noua reşedinţă dorită de Angelina Jolie este celebra proprietate a lui Cecil B. DeMille, o vilă care se află într-o comunitate privată din Los Feliz, (California) şi care i-a aparţinut celebrului fondator al cinematografiei americane, până la moartea sa în 1959. Actriţa a plătit pentru casă 25 de milioane de dolari, de zece ori mai mult decât a plătit primul său cumpărător. Este încântată însă de acest imobil care, potrivit unor surse apropiate, îi aminteşte de "epoca de aur a Hollywood-ului". 

Vila are şase camere şi 10 săli de baie, o sală de gimnastică, o piscină şi o mică reşedinţă alăturată. 

La vremea respectivă, DeMille a cumpărat reşedinţa de alături, care îi aparţinea lui Charles Chaplin, şi le-a unit. 

Din cele două proprietăţi, plus terenul (8.000 m2), el a format o mică fortăreaţă ridicată pe deal, unde Angelina Jolie vrea acum să se refugieze de ochii iscoditori şi de paparazzi.

Citește și: Brad Pitt suferă de o boală gravă? Imagini șocante cu cel care a fost cândva cel mai sexy bărbat de pe Terra

Angelina Jolie, cu lacrimi în ochi. DECLARAŢIE cutremurătoare despre divorţul de Brad Pitt

S-a AFLAT! Angelina Jolie are un NOU PARTENER! Declaraţiile OFICIALE