Din fericire, toată scena ce se putea termina într-una sângeroasă s-a terminat în scurt timp, în ajutorul gardiencelor atacate sărind și alți angajați ai închisorii, acolo unde se află pentru expertiza psihiatrică. Ca urmare a celor întâmplate, ea va fi cercetată și pentru ultraj, scrie Libertatea. 

Magdalena Şerban este ţinută separat de restul pacienţilor de la Spitalul Penitenciarului Jilava, în apropierea ei fiind lăsată doar o deţinută pusă să o supravegheze şi să mai treacă din când în când pe la ea pentru a semnala eventuale probleme.

Avocatul Magdalenei Şerban a anunţat, vineri, că anchetatorii au decis să aprobe efectuarea unei expertize psihiatrice criminalei de la metrou. Apărătorul femeii a dezvăluit că aceasta ar fi spus că regretă faptele comise: ”S-a admis proba cu efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata, pe cale legală, dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza. Că ar fi sau nu în interesul ei această expertiză, vom vedea mai departe. A spus că regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs".

 

Te-ar putea interesa și: