Evenimentul Zilei > Actualitate > Argentina, calificare DRAMATICĂ în semifinalele de la Copa America
Argentina, calificare DRAMATICĂ în semifinalele de la Copa America

Argentina, calificare DRAMATICĂ în semifinalele de la Copa America

Argentina şi Columbia s-au duelat, azi-noapte, în sferturile de finală ale Copa America, fază în care "pumele" au reuşit să se califice în semifinale.

Argentina a obţinut calificarea în penultimul act al întrecerii din America Latină, după ce a trecut de de Columbia la loviturile de departajare, scor 5-4. "Pumele" au dominat catergoric partida, dar Columbia a fost de cele mai multe ori salvată de portarul Ospina, cel care a i-a blocat excelent pe argentinienii Messi, Aguero şi Pastore. După 120 de minute de joc, Argentina şi Columbia se aflau la egalitate, 0-0, iar calificarea s-a decis în urma loviturilor de la punctul cu var. A fost cea mai lungă serie de penalty-uri din istoria competiţiei. 
Tevez, Lavezzi, Banega, Garay si Messi au mai inscris de la 11 metri, iar pentru columbieni au marcat James, Falcao, Cuadrado şi Cardona.

În semifinale, Argentina se va bate cu învingătoarea dintre Brazilia și Paraguay, partidă care se va disputa în această seară. În cealaltă semifinală vor juca Chile și Peru.