Evenimentul Zilei > Justitie > Arestat pentru că a tâlhărit un infirm
Arestat pentru că a tâlhărit un infirm

Arestat pentru că a tâlhărit un infirm

Un bărbat de 39 de ani a fost, astăzi, arestat preventiv pe 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie după ce, profitând de infirmitatea unei persoane i-a smuls telefonul din mână și s-a făcut nevăzut.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, incidentul a avut loc în data de 11 mai dar suspectul a fost prins ieri. S-a întîmplat în jurul orei 13.40 pe strada Făt Frumos din Constanța. Inculpatul Constantin M., profitând de infirmitatea persoanei vătămate B.I, care, avea picioare amputate, stând într-un scaun cu rotile lângă ghena de gunoi, i-a smuls telefonul din mână și a fugit. Prejudiciul, 1150 lei.

Polițiștii constănțeni au reușit, în final, să-l prindă pe individul care îl tâlhărise pe infirm. Au aflat, astfel, că nici măcar nu are antecedente penale. Individul a primit ordonanță de reținere pe 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța l-au deferit, astăzi, Judecătoriei. Magistrații  au acceptat propunerea și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus în Arestul IPJ Constanța.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: