Evenimentul Zilei > Social > Arată FABULOS la 50 de ani. Îndrăzneşte să pozeze în lenjerie intimă | GALERIE FOTO
Arată FABULOS la 50 de ani. Îndrăzneşte să pozeze în lenjerie intimă | GALERIE FOTO

Arată FABULOS la 50 de ani. Îndrăzneşte să pozeze în lenjerie intimă | GALERIE FOTO

Carolyn Brennan, un fotomodel care a refuzat să accepte ideea că viaţa pe podium este una scurtă, şi-a propus să schimbe această mentalitate. Ea pozează cu scces, în lenjerie intimă şi chiar nud, deşi a trecut de vârsta de 50 de ani

"Cred că această schimbare începe cu mine", a scrie Carolyn Brennan, pe blogul său.

Ea povesteşte cum a ajuns la concluzia că cineva trebuie să fie deschizător de drumuri în această privinţă şi şi-a asumat firesc acest rol, deşi mărturiseşte că nu este o alegere comodă. Carolyn Brennan este în industria fashion de peste 20 de ani şi a acuzat industria modei că se face discriminare în ce priveste vârsta.

"Când mă întreabă lumea cu ce ocup şi le spun cu mândrie că modelingul este cariera şi pasiunea mea şi că refuz să renunţ la asta doar pentru că am împlinit 50 de ani, oamenii fac nişte grimase de parcă tocmai ar fi suferit un accident vascular. Şi chiar dacă unii se încruntă, eu sunt cât se poate de fericită", şi-a explicat alegerea frumoasa femeie pentru xojane.
 

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.