Evenimentul Zilei > Actualitate > Apocalipsa? Ciorile au luat cu ASALT BISERICA înainte de a lovi TORNADA. Video în articol
Apocalipsa? Ciorile au luat cu ASALT BISERICA înainte de a lovi TORNADA. Video în articol

Apocalipsa? Ciorile au luat cu ASALT BISERICA înainte de a lovi TORNADA. Video în articol

Scenariu apocaliptic! Cârduri de ciori au fost filamte noaptea acoperind biserica din centul oraşului înainte de a veni o tornadă iar scânteia temerilor că apocalipsa era iminentă au apărut imediat, titrează Daily Star.

În clip se poate vedea centrul oraşului pur şi simplu invadat de ciori. Păsările au apărut din senin pe copacii golaşi din jurul bisericii arătând ca o scenă înspăimântătoare din filmul de groază "Păsările" regizat de Alfred Hitchcock.

Sute de păsări zboară în jurul clădirii noaptea, arătând un comportament ciudat. Acest film a fost capturat în Laporte, Indiana, SUA, vineri noaptea. La mai puțin de 24 de ore, o serie de tornade au lovit o regiune din SUA, la 323 kilometri distanță de locul acestei întâmplări. 

Fenomenul meteorologic este extrem de rar pentru perioada aceasta a anului, iar teoria conspirației  a speculat că ar putea exista o legătură între femonem şi păsări. Iar acest lucru vine  o dată cu ceea ce au spus conspiraţioniştii – că poate este un avertisment cu privire la asteroidul anunţat de NASA – semnalând sfârșitul lumii, mai notează dailystar.

VIDEO:

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: