Evenimentul Zilei > Actualitate > Apel la solidaritate. Drama fostul fotbalist Florin Hidișan. Are cancer sub formă gravă
Apel la solidaritate. Drama fostul fotbalist Florin Hidișan. Are cancer sub formă gravă

Apel la solidaritate. Drama fostul fotbalist Florin Hidișan. Are cancer sub formă gravă

Fostul fotbalist Florin Hidișan (39 de ani), suferă de o boală nemiloasă și are stringentă nevoie de ajutor. Atacantul Andrei Ciolacu a sărit în sprijinul fostului mijlocaș, important pentru fotbalul românesc în ultimele două decenii.

„Hidi” a strâns 107 meciuri și 7 goluri în Liga 1, evoluând de-a lungul carierei pentru Internațional Curtea de Argeș, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii, U Cluj sau Arieșul Turda. S-a retras în 2018, de la Ocna Mureș, echipa din orașul natal.

întrucât a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un tratament cu injecții foarte scumpe, Andrei Ciolacu a transmis contul bancar pe care cei cu suflet mare pot să ajute, cu cât de puțin, pentru sănătarea lui „Hidi”.

Are nevoie de ajutor întrucât tratamentul este lung și costisitor

„Mulți dintre noi îl cunoaștem pe Florin Hidișan (39 de ani) din perioada în care a fost jucător în județul Alba la Performanța Ighiu, Arieșul Apuseni Baia de Arieș sau CS Ocna Mureș, dar „mijlocașul de buzunar”, un fotbalist extrem de tehnic, a mai evoluat la Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internaţional Curtea de Argeș, FC Argeş Pitești, CS Otopeni, FC Brașov, UTA Arad, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Arieșul Turda.

El este foarte bolnav acum, a descoperit că are cancer într-o formă foarte gravă, iar recent a primit un tratament cu injecții foarte scumpe. Are nevoie de ajutor întrucât tratamentul este lung și costisitor.
Dacă vreți să-l ajutați, vă las aici contul bancar

Florin Hidișan – IBAN: RO 56 BTRL RON CRT0C E268 4801.
MULȚUMESC! DOAMNE AJUTĂ!”, a scris Andrei Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.